62

4epa

преди 2 години

РАДЕФ ДА КУПУВА ТИЯ ГРИПЕНИ НАЙ ПОСЛЕ ДА СИ ЗАРАБОТИ ПОДКУПА ОТ 2-3 МИЛИОНА И ДА МИРНЕ НАЙ ПОСЛЕ !!!!!!!!!!!!

61

ognyanz

преди 2 години

Отворих статията само защото ми стана интересно кой е изръсил тази г'лупост за проруското правителство. А то кой бил - шушумигата Николай Ненчев. Същият, който щеше да прави постоянна група кораби с Турция и Румъния срещу Русия.

60

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че правителството е проруско. Дори нощес с каик ген.Решетников преплува Дунава и донесе секретни инструкции за кабинета.Очаквайте в скоро време поне десетина активисти на ГЕРБ да бъдат разпитани в ГДНП.

59

Анонимен

преди 2 години

Нищо нека ги видят хората какво преставляват тея бандити на руското пилотче в комбина с чалгаря слави , васил божков и ДБ. Бандити мръсни

58

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

На 11 ти бойко ще ги лупка като маче о дирек.....

57

Анонимен

преди 2 години

поредния гербав кадър де се изказва крайно неподготвен и става смешен. Половината кабинет бил завършил в Москва, ми управлението на гроб от къде идват бе "капацитет", да не са завършили Харвард?

56

Монката

преди 2 години

Който сее вятър, жъне бури!Добре да го знаеш фигуранте!

55

Ганю пулев

преди 2 години

От фигуранта нищо не става ,ама тези *** и ченгета около него ще направят много поразии.Бог да пази България,защото в момента друго не остана

54

До ss

преди 2 години

Нали радев го подхвана и го оправдаха?Чакаме фигуранта при Гешев

53

На калпав атлантик

преди 2 години

Масква му пречи. И те така вече 30 години.

52

Третата война!

преди 2 години

И да овладее структурите Радев не си дава сметка, че скоро световни събития ще му дух.нат под опашката и никой не може да му помогне...

51

SS

преди 2 години

Николай Ненчев? Че кой пък беше тоа гa.лф.он?И какво лошо има в това, правителството да е проруско?А кой е той, че да се изказва и да дава квалификации? Е, щом се заяжда със Стефан Янев и Николай Цонев, не е зле те на свой ред да го подхванат както си му е редът! - Сега е моментът!!МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България !

50

Анонимен

преди 2 години

Старчетата от БАН господа.

49

Анонимен

преди 2 години

най вече баджанака

48

TrollHunter

преди 2 години

Забелязвате ли как гербавите тролчета налазват статията в началото и си цъкат плюсове, обаче в един момент рязко почват да издишат.Явно парата към тролските централи на герб е секнала и вече се усеща липса на кадри.Скоро само дементни баби ще пишат положителни коментари за буци и компания.

47

Анонимен

преди 2 години

Професорите са просто едни послушни хорица, който са параван за да може кръга Радев-Москва да си правят каквото искат.

46

Реално

преди 2 години

Москва говорит, мы вернули Болгарию.

45

дедо Поп

преди 2 години

Нищо не се е променило...Тъй както по времето на бай Тошко , всички неудобни бяха обявявани за агенти на капитализЪма , гонени и порицавани от цял кааатун бодри пионерчета и комсомолци ... Така и сега като управляващите обърнаха палачинката / голямата си дуппара / в другата посока , ВЕЧЕ всички неудообни се обявяват за агенти на Масква и слуги на Путин и отново цял кааатун форумни тролчета дружно вият срещу тях по медиите.Всъщност ..... едни престъпници заменят други. Амин.

44

Анонимен

преди 2 години

Явно натовските генерали са и руски генерали.Почвам да се обърквам вече.

43

Анонимен

преди 2 години

Тато на млади години. Това е Фигуранта...