30

Анонимен

преди 3 години

На Кучу му натракали минусите нищо че то само си сложило плюс горкото.

29

Биляна

преди 3 години

Много поддръжници на Сачева има, гледам по обърнатия палец. Да ги питам белким си признаят- на хранилка ли са? Ще си отговоря само- да те са държавни служители ***. Те не могат да разберат болката на хората с ниски доходи, пенсии, на майките с деца с увреждания. Те знаят само Герп и здравей живот. Еми свърши тържеството на 11 ще сте изчъгаркани. Май боли- нищо влезте в църквата както батя си и прав път.

28

Майка

преди 3 години

Сачева,очаквах повече от теб, защото гледам инвалид,ти не направи нищо,асма и теб Господ наказва,да нямаш родено дете.най голяма наслада на живота,нищо че моето е инвалид,но е родено от мен и ние семейство си го обичаме.а ти се наслаждавай на чужди деца.

27

Край

преди 3 години

Какво иска да каже грозноватата женица с воднистите очи - няма да оставим празен чек на служебното правителство.1. Не сме издали чек без покритие - демек оставяме им пари в бюджетаили2. Не им издавеме чек на който сами да си напишат сумата - демек да внимават как харчат.иск да каже нещо ама ...

26

Анонимен

преди 3 години

до мислещия от изтръпналРекох че дебела жена е либовница на релсата.Хитро е това сравнение с разни железа. Бравоска.

25

До 25

преди 3 години

Имаш право но пенсионерите са 2000000 гласоподаватели които по принцип гласуват за управляващите и затова им плащат. На безработните никой не дава пари от години е така дори настроиха хората срещу нас да си безработен е *** дума и затова българите отиват в Германия а тука нищожната помощ се заработва ангария която измисли ндсв и е възприето от герберите..

24

Анонимен

преди 3 години

До номер 11Много добре даже отлично

23

Ама тюфлек

преди 3 години

защо не дадохте на хората с най-ниски доходи по 120лева ***?Тези с пенсии под 300 лв. -най-бедните не получиха нищичко!!!Как го измисли ***,ОФЦО?

22

Анонимен

преди 3 години

До номер 11Много добре даже отлично

21

До запознат

преди 3 години

На тебе ти сложили лайкове но на твоя контрагент лепнали и минуси *** ги разбери българските граждани и селяни аз не мога ги разбера никога.

20

Анонимен

преди 3 години

До 20 до до мислещАбе,изтръпналия,има се впредвид за оная дето УЖ четеше и сричаше на английски.На Винкело.

19

До слънчясалото

преди 3 години

Ми ти как може сам себе си да кръстиш така освен че си едно отвратително същество ако се съди по писанието.

18

до мислещ

преди 3 години

Кой е тоз релсата и каква любовница по принцип може да бъде една жена която от една страна е ниска а от друга е сто и двайсет кила то аз по принцип не мога да си представя как точно практически става това с любовта но пък знае ли човек какъв е вкуса на Българина в любовта и дали тая наша нация прави връзка между каквото и да е камоли между любовта и секса като се има предвид демографската криза но все тая да са живи и здрави макар че не знам дали заслужават това особено сега в кризата...

17

Бау

преди 3 години

как може да кръстиш детето си .... Гълъб.

16

мак

преди 3 години

Семплата пак успя да се похвали. Кога ще напусне герб и към коя партия ще се присламчи, след като бяха уволненни?

15

Анонимен

преди 3 години

Деница допълни, че използвайки извънредното положение поради пандемията, мутренското правителство е направило така, че почти 1 млн. български фенове, поддръжници и спонсори на ГЕРБавите, да получат финансова подкрепа.Гълъбе, отнеми финансовата подкрепа от мутро-феновете и я дай на обикновените гладуващи българи.

14

Запознат

преди 3 години

До 13Султанка Петрова от ВМРО за министър на труда идваше на работа с маркови дрехи за хиляди лева, както и ежедневна прическа от по 100 Тина лв. Това си беше социална политика....

13

Шенол

преди 3 години

Тези помощи за толкова милиони кои фирми на кои хора ги получиха? Оказва се явно, че коронакризата докара милионни печалби на фирми като Градус и ферми за норки на небезизвестния Иван Пилето. Дано служебното правителство изкара публично данни на кого какви пари са дадени!

12

ха-ха

преди 3 години

Що така сега Сачева, да не се отречеш от вожда, а?

11

До Митко 21

преди 3 години

Въпросната заместничка от ВМРО е едно ужастно ужастно същество което няма и капка морално право да работи където и да е било камоли в социалното министерство. Заради такива като нея ВМРО не влязаха в парламента но и те като Герб не си вземат поука и няма да се учудя ако пак е в листите както и патронката от Герб а също и нейната друга заместничка от Герб и тя колорит от нивото на султанките и калинките. Боже пази ни от тия жени..