23

Анонимен

преди 2 години

трябва да гледаме на тях като на съседна държава ЕВАЛА

22

И.Костадинова

преди 3 години

Абсолютно, така стоят нещата!

21

Анонимен

преди 3 години

ЧЕТИ ИСТОРИЯ ДЯДКА...МАКЕДОНСКАТА КАУЗА РАЗЕДИНЯВА,ТЯ НЕ ОБЕДИНЯВА...АКО НЕ БЯХА БЪЛГАРИТЕ И ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ ЗА МАКЕДОНИЯ,МАКЕДОНИЯ МОЖЕ БИЕ ЩЕШЕ ДА Е ЦЯЛА А НЕ РАЗДЕЛЕНА.

20

Анонимен

преди 3 години

"Вече трябва да забравим това, че са ни братя, братовчеди и т.н."-------- Че тогава какъв х.й търсиш там, бре? Трябва ти земята без народа ли?Егати глу пака... Какво търси този индивид в Македонските работи?

19

Да

преди 3 години

Добър анализ !

18

Щирлиц

преди 3 години

"Никой не може да принуди България да пусне една държава, която не е скъсала с тоталитарната комунистическа държавнотворческа енергия.."Понеже България вече 30 години е"скъсала"с всичко комунистическо,мда.Такива като този ще да са създали коминтерновска Македония.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва да почерпим от гръцкия опит - един шут в гза на макетата, пък ако искат да пускат визи за Луната (Македонската земя).

16

Анонимен

преди 3 години

Без социализма нямаше да има и северомакедонци, само южни сърби.Сталин, Тито, Димитров освобождават населението от сърбите вътре в Югославия. Тито е хърватин и антисръбски герой.Къде е Южна Македония от Гърция от Чърчил?Той изби антифашистите от Южна Македония. 30 хиляди жертви на британската армия.

15

Анонимен

преди 3 години

Бисмарк бил дал, а аз давам на Германия обратно Източна Прусия, Калининград, Гданск от Русия и Полша.Щедър съм. Да вземат, докато давам.

14

Анонимен

преди 3 години

Българската идентичност не подлежи на преговори.

13

Анонимен

преди 3 години

До offПрав си за Игнатиев, и аз го мразя, даже го ненавиждам този долнопробенбългарофобски руски императорски слуга, мезравец и виновник за смъртта на Васил Левски!

12

Анонимен

преди 3 години

Печално е да се гледа как дърти съветофили се правят на антикомунисти.Стефчо Цанев е същия като тоя Топалов.Ах как са страдали от социализма ,чак са станали тогаз най-големите комунисти.Но днес те вече са антикомунисти и получават награди за това.Гнусно време с долни хора.

11

Многонимен

преди 3 години

Обратното броене започна . Скоро скоро Буяр Османи на Заешкиот ке го набабани ..... И то така че никой на Балканот нема да може да го оттъмне ! Ке има да си спомня много той добрините предлагани му и направени му от България но ще е вече много късно !

10

Future

преди 3 години

Коминтерновска Македония и македонизма са творение и съществуват благодарение на Примитивна Рус. Като изчезне Примитивна Рус от картата на света след предстоящата космическа война, ще изчезнат не само Коминтерновска Македониа и македонизма, но и българските комунисти...

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусия Е причината да я има Македония и да се сърбеят така.Педалът - българомразец Ото фон Бисмарк е виновен за разпокъсването на България, а не Русия.

8

Анонимен

преди 3 години

До предупреждениеРусия Е причината да я има Македония и да се сърбеят така.

7

Анонимен

преди 3 години

Бой по северномакедонските ***! Светът е тръгнал на война, при това положение какво пречи на българите да завладеят тази извън България българска област?

6

aa1830

преди 3 години

Напълно прав е че трябва да се спре с това братосване, братовчедстване и т.н. Трябва да се гледа на тях като на съседна държава приятелска илу не според обстоятелствата. Ако искат история, да я крадат от другаде. Сърби, гърци, албанци съседи имат бол.

5

до 6

преди 3 години

До предупреждениемного правилноосвен това който му харесва в русия да ходи там никой няма да бъде върнатпознавам българи които го направихааз обче искам свобиодно да работя и пътувам из евопта вместо из русия сори

4

предупреждение

преди 3 години

за македония няма спорза заигравките с русия внимавайте четете историята нищо добро не сме видели от русияза евопра е ясно там каквото си направиш това е никой не го е еня многоо много за насза това единствената кауза на БГ може да бъде нейното добруванев ЕС и НАТО сме по-добре няма причина да се променя нищо