26

Нелина

преди 3 години

ДБ са бита карта и добре, че нищо свързано с управлението на Бъглария не зависи от тях.

25

Асен

преди 3 години

Важно за служебния кабинет е да държи ДБ далече от властта

24

Кирил

преди 3 години

От ДБ искат така да ревизират плана, че да могат да обслужат интересите на спонсорите си. Само пари са им в главите на тези хора.

23

Веси

преди 3 години

До КрасенАбсолютно! То мн лесно да си критикар, ама не става само с критикуване на другите, трябва и работа.

22

Красен

преди 3 години

Този Владислав Панев какво е управлявал през живота си, че дава мнение кое как се управлява? Има един фонд за търговия с акции, който е на потресаваща загуба! Ако е такъв управленец, хайде няма нужда от такива като него!

21

ДБ-то

преди 3 години

Сега пък някой друг да преправи плана - ми що не го направихте вие?!?!?!

20

Савина

преди 3 години

Ся и на служебния кабинет ли искат да диктуват кво-що. Айде да се спрат тия от ДБ

19

Ами

преди 3 години

До 13 АНОНИМЕН: Ха Дано, ама Надали! Каквото си казал, това ще получиш, думите са Бумеранг! Не го забравяй , когато мислиш негативно!

18

Анонимен

преди 3 години

Костов разсипа цялата българска икономика в интереала 1997 - 2001. Сега тръгнал да спасява България с 12 милиарда. Късно е либе за китка . И тези които помним не искаме и да чуем за бо к луците Иван Костов , Жан Виденов и цялата червено синя по ми я от прехода , в това число и за Слави , защото от устата му освен злоба аз друго не чух.

17

обикновен

преди 3 години

Защо Служебниците трябва да вършат, онова, което вие трябваше да свършите Д(авъ*)Бъ? Те ще са заети с проекта Ку-куландия и лични сметки за разчистване!

16

Добре де

преди 3 години

Никой не отрича, че Плана може и да е друг, но защо не го внесохте и обсъдихте в парламента, където има поне някаква представителност, а го възлагате на служебно правителство, което е еднолично на президента?

15

Анонимен

преди 3 години

Това ли дб-то! Скопци!Нали се каните да управлявате, защо други да оправят нещата!Изглежда разбирате, че сте само мюре и ви държат само за това - патерица!

14

Реалист

преди 3 години

Панев е от т.нар. Зелен октопод и затова дърпа чергата към приятелчетата и съдружниците си! Нали трябва да се отблагодари на партийните спонсори! За какво са го пратили в НС. Това не било корупция, а грижа за природата! Хайде холан! Пък някои ще се нагушат, други ще се нагладуват!

13

Анонимен

преди 3 години

Бой по ГЕРБерските кратуни, да изгният в панделата всички до един !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Тези гласуват заедно с комунистите и партията на Дебелянчо мамин-златен.

11

Анонимен

преди 3 години

Хора, тия пари не са бонус а заем който ще се тегли общо от името на всички страни и ще се връща тъпкано предполагам. Май нито и партиите не знаят това щото не искаха да чуят Томито стоя цял ден в парламента *** те се правеха на интересни и не го изслушаха човека...

10

До Кристо

преди 3 години

Може да си прав но прякора ти не става и за това ти слагат минуси не че си го отчел но пишеш ли пишеш ми до гуша си ни дошъл с тоз ник макар че лично ти сложих плюс за компенсация на критиката

9

Христо Христов

преди 3 години

До 1"Де факто, костовистите искат да си закрием централите..!?" - факт е, че ес дава, вероятно по предложение на тиквата 50 милиона за закриване на Козлодуй.Пише го черно на цяло в новия бюджет на ес.

8

Христо Христов

преди 3 години

ЕС фондовете са тор за корупцията. Думи на Дянков.ПП. Корупцията е една от ес ценностите заедто с лъжата и лицемерието.

7

Анонимен

преди 3 години

Приказки за наивници от специалисти.Ами как се управляват европейските фондове в другите страни членки на ЕС,бе всезнайко?Във всяка страна има някакви проблеми ама новите революционери се опитват да сатинизират всичко в България по време на управлението на ГЕРБ.Докато се намърдат те.Мъка голяма, ей.