29

Анонимен

преди 3 години

21, при Елцин имаше свободни медии, Русия не се караше с цял свят и не цареше тоталитаризъм. Ниския ги върна в сталинизма. Иначе руснаците си бяха бедни при соца, при Елцин, и сега също са бедни.

28

Само така

преди 3 години

Русия ще затвори мръ сните уста на продажниците. Ще изхвърли всички ли зачи на американски за дници, тогава и САЩ ще кротнат, няма да имат шпиони в Русия. Всяка жаба да си знае гьола!

27

Анонимен

преди 3 години

Гледах парада за 9-ти май. Невероятна гледка!Русия е необятна! Русия е цяла вселенааааа!Никога няма да победите Русия, дpиcльoециииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВтора поправка към 31...космичен bоклук...

25

Анонимен

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860До 14Ти си свободен, колкото и лъжците, подли, нагли, алчни, мразещи, зли, грабители, предатели, убийци, АНТИХРИСТИ, атеисти, материалисти, ***, *** (духовни ***) политици от НАТО и *** съюз, в чиито души Антихристи-Сатани се разпореждат и изживяват като богове! Така си изработвате Вечна Смърт, еднодневки! Възхвалявате цензорите-екзекутори, които духовно ви зомбираха и направиха космичен *** - нямате дори следи от съзнание, за да разберете този факт!

24

Анонимен

преди 3 години

След Донецк и Луганск иде ред на Молдова и Приднестровието.Там в п09799ълна пара върви безплатната ваксинация

23

Анонимен

преди 3 години

Русия твърдо и напористо върви по стъпките на Северна Корея.Но да не забравяме, че имено в Северна Корея живеят най-щасливите и свободни хора на земята.

22

Анонимен

преди 3 години

Че те в Русия не останаха дипломати. Малко като в Северна Корея.

21

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Понеже видях някои коментари, споменаващи Крим. Накратко. Крим не е нито руски,нито украински. Крим бе част от Велика Кубратова България . Бяхме нападнати от Киевска Рус и хазарите. Ленин, а после и Сталин извършиха същински геноцид над българското население там. Към днешна дата мисля са останали само три български поселища. Безсрамно е за нас българите да не проявим исторически претенции над Български Крим

20

Това ..

преди 3 години

... е размяна, от която Запада само печели: изгонените от Русия гледат с благодарсност на този акт, защото се оттървават от нуждата да живеят в примитивна диктатура.Изгонените от Запада руснаци спират да имат възможност да шпионират и се връщат да живеят в тюрмата на народите.Всички на Запад печелят, всички на Изток губят.:)))))

19

Анонимен

преди 3 години

Мамалигарите - ВЪН! Mainile sus! Apasа-te, fascist!

18

Крим не е руски

преди 3 години

руските окупатори и терористи никой не ги иска по цеееелия свят.

17

Анонимен

преди 3 години

Тази версия с шпионажа започна да издиша вече. Прекалено много държави по едно и също време си измислят една и съща причнина, което предполага че е международен заговор за провокация на напрежение.

16

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не са лоши хора, но Путин ги върна назад.Къде бе? Елцин много напред ги беше изпратил - масово даваха фира от студ и глад. Спрямо другите президенти на РФ при Путин е Златен век. По-добре е било там само през соца.

15

Анонимен

преди 3 години

Тито на СФРЮпрез 1952г. Издава заповед всеки останал от дезертирал от армията на СССР, да си смени паспорта и да стане гражданин на СФРЮ. Ако не желае го изпращат с еднопосочен билет за Москва. Това е решението и тук. Така е и в ЕС.

14

Анонимен

преди 3 години

До 15. Не са лоши , но са страхливи. И Путин за това стоин като диктатор. Както нашия Живков се крепеше , като държеше хората в страх и дефицит. Работа да почнеш ти гледат политическия живот. Ако си открит европеец, западняк. Отиваш в строителството. Журналис, пилот, неможе да станеш.

13

Веселинъ до 13

преди 3 години

Не съм съгласен,че на руснаците трябва да се позволи да живеят в ЕС. Днес руснаците правят същото,което направиха в Царство България. Идваха под предтекст,че са белогвардейци и търсят спасение, малко след това се оказа,че са си бая червеногвардейци, които ни окупират хитрешката. Да се махат от Европа и да си се борят за свобода там. Никой не вярва повече на руснаците. Сталин бе с Хитлер,а после се отметна и обвини неутрални като нас във фашизъм.

12

Хаха

преди 3 години

Че те изобщо някакви останаха ли там !?

11

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не са лоши хора, но Путин ги върна назад.

10

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Отправих коментар до някакъв тип под номер 12 ,който ме критикуваше за по-раншен коменар. Оказва се обаче,че коментарът му е изтрит и сега аз съм под номер 12. Умолявам администраторите на коментарите да оставят хората да се изразяват както им е по сърце и душа. Свободата е нашата култура. Не деспотизмът.