15

Анонимен

преди 3 години

България в какво напредва ? Последните в европа .

14

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте ковид 21 ;) Интелигентния вирус дето ваксините не го ловят .Да видим тогава кво ще стане с туризма и авиацията .Те даже го забавиха .До ся трябваше да го изкарат

13

Колинс

преди 3 години

За какъв "интелигентен туризъм" може да претендира страна, в която сферата на обслужването е тотално завлядана от прсташкото фамилиарничене, грубиянството и чалгата!!!!! Както се казва, обикновенно държавите си имат "мутри", а при нас "мутрите" си имат страна.

12

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Докато България е дестинация за отдих на руско- израелската мафия интелигентен туризъм е невъзможен. Към днешна дата Родината ни е някакъв гнусен публичен дом за разврат,дрога и е врейски хазарт.

11

Балконтурист

преди 3 години

Интелигентният туризъм позволява на туристите да се информират своевременно и да пропуснат почивката на мутроморието.

10

жалко, но факт

преди 3 години

Ха ха ха, като видя туристите , които ни посещават и някак не се връзва с интелект и производните му. Нискочели батки и сънародници на Дарвин, борещи се за наградата му.

9

БГ изостава и по ред

преди 3 години

други стратегически направления.Хората не получиха усещане за справедливостпо време на незавършилия още преход,в който политическото властване нафункционерите от соца бе заменено с икономическо владеене.Армията отбюрократи с огромни заплати изпива икономиката на държавата.Нароилите сепартии имат за самоцел властта и самообогатяването,а не добруването на хората.Медиите служат на собствениците си и основно заблуждават народа.Правосъднатасистема не работи.Народът е разделен.Много още може...

8

Анонимен

преди 3 години

А пък Слънчака какъв потенциал има за "интелигентен" туризъм, направо... Абе, гледайте "Съни бийч", въпреки че там нещата са смекчени. Истината е много по-лоша.

7

Анонимен

преди 3 години

Какъв туризъм?! Я, пак! Не бяхме ли известни като топ алкохолната дестинация на Европа? Даже в Ибиса има правила, а тук всеки 15 годишен може да пие и да вилнее до припадък. Та ако това е "интелигентен" туризъм...

6

Ямболски цървул

преди 3 години

По принцип след 1989-а г. Изоставаме по всякакъв вид интелект.

5

.

преди 3 години

България изостава във всяко едно отношение за съжаление.

4

Анонимен

преди 3 години

Нито разбрах от статията, какво е интелигентен туризъм, нито какво е направила Варна по въпроса..Някой разбра ли?

3

ХАХА

преди 3 години

Сега и интелигентен туризъм ли да ви градим!Всичката сме я втасали само туй остана!Утре почваме!

2

Коментар

преди 3 години

Интелигентен туризъм))Хах!Поредната лентяйка живееща с лесни пари дошли незнайно откъде и дрънкаща простотии на килограм!А пък мутрохотелерите предпочитат неинтелигентния пиянски туризъм с евтин гаражен алкохол!Оф,щом искаш интелигентен внасяйте интелигенти и ги карайте да разглеждат СУПЕРК8МПЮТЪРА дето тиквата го Направи!

1

Сланина и Зурла

преди 3 години

Видно е че това на снимката пращи от интелект и чар.