11

до зелето

преди 2 години

Мен ме е страх да сляза в мазето- ако му пречи на някого ще го разчисти

10

Анонимен

преди 2 години

До НЕВМЕНЯЕМКакво зеле през май месец?

9

Анонимен

преди 2 години

Всички се юрнали по молове и хипермаркети. Не бяхме пазарували от преди празниците. Снощи отивам да си платя тока и да купя някой неща. Половината хора без маски чак помислих че са ги отменили а ние още не сме чули. За дистанция или някаква култура на поведение не може да се говори. Масово по анцузи и китайски цървулки, пардон маратонки джвакат като не видели и не са се къпали от преди пандемията, подовете и улиците мръсни и се въргалят ***, захвърлени маски но и дечурлига трябва да внимаваш

8

Анонимен

преди 2 години

Зъбите ме заболяха от препечената франзела на лидл касиерката нещо недоволстваше а докато си плащах сметката жена с непотдържана визия ме буташе с кошницата първо в краката а после и в гърба понеже вместо спокойно да си чака реда българина не знам защо непрекъснато се бута и блъска особено в касова зона на единствената работеща каса каквато е системата особено от както дойде пандемията колкото и да му показваш за дистанция толкова повече се бута и блъска като хванат от гората дивак егати....

7

НЕВМЕНЯЕМ

преди 2 години

Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!

6

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че за да отслабнеш трябва да гладуваш като куче.Не точно. Има много трикове да се чувстваш сит без да си ял. Естествено енергия да подскачаш няма да имаш, но и чувството за глад ще го няма.

5

Глада враг номер едн

преди 2 години

На отслабванетоСвалих 30 кг САМО с тренировка и умерена диетаСладко даТестени даНо 30 кг са си 30 кг

4

Киро Рамбото

преди 2 години

Истината е, че за да отслабнеш трябва да гладуваш като куче. Разни такива пинизи, чаша вода, молитва към Тангра са абсолютни тъпни.

3

Анонимен

преди 2 години

Отслабването се саботира само по два начина - ясете повече, отколкото трябва. Движите се по-малкото, отколкото е нужно.Всичко друго са изсмукани от пръстите съчинения.

2

Анонимен

преди 2 години

Понякога бъркаме глада с жаждата и това е още една причина да започнете деня с чаша вода.Да бе, бате. Спал съм 8-10 часа, като през това време не съм ял и ще объркам жаждата с глад. Вярвате ли си като ги пишете тия неща?

1

Анонимен

преди 2 години

Минна идея вай