99

ганьо

преди 2 години

Да му оставят джипката,че му е като втори дом и кабинет.

98

Анонимен

преди 2 години

Смешна натегачка. Да направите ревизия 7 на тройната коалиция, р.овч, Петканов, Станишев, Виденов и тн.

97

Юрист

преди 2 години

И на тая ще дойде реда да бъде привикана и да дава обяснения ... Майо,нямаш си предс тава колко радост ще ни доставиш,когато излезнеш от НС и ЗАБРАВИШ за пътя до него ха-ха-ха ! Тепърва има да разбереш каква е" народната любов " към теб и котилото ти ...

96

Анонимен

преди 2 години

Новото народно събрание трябва да въведе закон за фалшивите дипломи.Трябва да задължи Мая да си покаже дипломата и после да я принуди да я изяде пред телевизионните зрители.

95

Мая загуби

преди 2 години

Бърза миличката. Защото след 11 Юли прокурорът ще бъде строг, но справедлив. А Мая няма да има имунитет.

94

4epa

преди 2 години

А 4ЕРЕШИТЕ ЩЕ БЕРАТ ЛИ- ГОВОРЯТ 4Е МУТРИ КОМАНДВАНИ ОТ МАЯ МАНОЛОВА СЛАГАТ РЪКА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ - ИЗКУПНА ЦЕНА 50 СТОТИНКИ А СЛЕД ТОВА ГИ ПРОДАВАТ 10-20 ЛВ КГ. !!!!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Ще се доверя на - гн Боико рашков имам силни сьмнения , че - мата хари е била следовател под прикритие и се отчита пред него

92

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова защо не извика в ревизята дъщеря и Ралица и зетя Мартин? Дъщерята и зетят на Манолова бяха висши чиновници в Кабинета Борисов.Дъщерята Ралица Миленова Манолова - Мирчева е висш служител в правителството на Бойко Борисов като Главен експерт в главна дирекция Европейски фондове на социалното министерство.Зетят Мартин Мирчев също работи за Борисов като главен експерт, само че в земеделското министерство, в дирекцията по усвояване на европейски пари на селските райони.Това е наглост

91

emigrant

преди 2 години

Това може да очаква България от индивиди,завършили съмнителни московски университети в които главната насока на обучението явно е съботаж и разбиване на демократичната държава!!??Профилирана специалност с лектори от ГРУ и КГБ!!Тая тъ панарка е директно за въдворяване в психиатричен затвор за опасно лу ди индивиди,страдащи от параноя и мания за величие и непогрешимост!!

90

Недоразбрал

преди 2 години

Няма ли кой да си прибере оскубаната кюстендилска ко кошка,щот лисицата ще я изяде накрая и ще се вее само перушината и??!!Егати държавата ,егати населението дет обича да си бие само дузпи и да си вкарва автоголове с подобни улични мин дили,дето биха били срам за всяка къща с червен фенер по бреговете на холандските канали!!

89

Анонимен

преди 2 години

МаяМа е бездънна яма :D ламти за пари. Няма магистратура. Лъже от години, че е адвокат. Не е възможно да е адвокат без юридическо образование. ОбразованиеУниверситет за национално и световно стопанствоМосковски хуманитарен университетЛъжи като за последно.

88

ан

преди 2 години

Наѝденов ,що не си прибере ***?

87

Анонимен

преди 2 години

Манолова беше Омбудсман на Република България назначента от ГЕРБ след като рева на Борисов да я направи Омбудсман. Борисов дори и помогна да се лекува от рак в чужбина. По време на тези 10 години, за които ретендира Мая Галева-съпруга и Ангел Найденов беше цели 2 години през този период министър?Толкова озлобен и заслепен човек няма как да просперира. Манолова излезе преди време с потник "Аз подкрепям Орешарски". Малонова предложи Пеевски. Има снимки като единствен политик в офиса на Черепа.

86

Анонимен

преди 2 години

нищо не става от Маямата на изборите е ЧАО

85

Анонимен

преди 2 години

Ще има разпорени *** на крадците.

84

чоко

преди 2 години

това не е ревизия,това е цирк.

83

Анонимен

преди 2 години

Мая не се напрягаи - радев назначи - гн Боико рашков за шеф на - мврСтава тежко за всеки облажил се с пари от хазната

82

Недоразбрал

преди 2 години

Лу дата раз по ретина иска да продължи да яде баница,*** да видим дали от новото правителство ще са по лу ди от нея да и се вържат на про стотиите!Ако Грипена се поддаде на зовът на червената глутница,от която несъмнено е съществена част и загуби истинкта си за само съхранение,започвайки на ново ниво войни с ГЕРБ,зае бава йки държавата за сметка на злобата и амбициите си,наесен сто процента ще завърши като клиент на Гешев,с раирана фланелка!!

81

Анонимен

преди 2 години

Тази ме мотивира силно, да гласувам за герб

80

Анонимен

преди 2 години

КАЛИНКИ ПРОТИВ БОРИСОВ СЪМ ПО ЕДНА ПРИЧИНА. ЧЕ НЕ ВКАРА НИТО ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ОТ ПРЕХОДА В ЗАТВОРА А БАВНО МНОГО БАВНО ИМ УЗАКОНИ БИЗНЕСИТЕ С КРАДЕНИТЕ МИЛИОНИ. ЗАТОВА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПО МАЛКОТО ЗЛО А ЩЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ С ЧАЛГА. мразя чалга ама от любопитство и без това са 130 партии. ИЗБОРИ БОЛ ПРЕД НАС ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМ ЧЕ РАЗДЕЛЕНИТЕ СЪЧКИ СЕ ЧУПЯТ ЛЕСНО.