9

Анонимен

преди 2 години

Защо все хубавите,талантливи и добри хора си отиват рано?------Наднормено тегло, изпуснат метаболизъм.

8

Лилия

преди 2 години

Неповторим глас, истинска певица, голям талант. Човек , отдаден изцяло на музиката. Поклон пред паметта на Ваня Костова! Тя ще е завинаги с нас чрез песните си и незабравимия си глас !

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака се изпращат световните величия в Америка в музиката в духовния свят. С Музика.Защото Тя- душата вижда и чува всичко. Душата е енергия и може да бъде навсякъде където поиска.Щастлива свободна от тялото и със своите близки приятели от този и предишни животи докато избере да се преороди за нов живот инкарнация на земята.

6

Светла й памет

преди 2 години

Любим глас на милиони българи !

5

Роза

преди 2 години

"За да останеш,за да си потребен,за да те има и след теб дори...."Само изкуството е вечно и непреходно.Единствения начин да те помнят дълго след смъртта ти,е да създадеш нещо наистина талантливо и стойностно.Но Бог не на всеки е дал талант,затова хората на изкуството са с особена привилегия.

4

Анонимен

преди 2 години

Не ми трийте линка, в нейна памет, Ваня Костова - Звезда (1987)https://youtube/watch?v=S73g7TDhqlg

3

Анонимен

преди 2 години

Невероятен и красив глас,истински талант,истинска дама, уникален глас, който можеш да винаги да разпознаеш сред милиони други гласове!Бог да я прости!

2

Анонимен

преди 2 години

Тоника СВ - Приятели:https://youtube/watch?v=6mDgAloCQ7oТоника СВ - Запази последния танц (2019) - https://youtube/watch?v=VSyc2bIkNFkЗащо все хубавите,талантливи и добри хора си отиват рано?

1

Тролъ от Гурътъ

преди 2 години

До Анонимен - а дали не е имало Файзърки и Мизерна за тях, все пак все гравитират във публичното пространство.Разрови се във щатския VAERS - има ги данните там.Разбирасе световната медия мълчи за скъпите ваксини.