484

Анонимен

преди 2 години

До опетков"Блестящи" биографии без капка управленски опит.... Смешно е да поставяте под съмнение професионализма на тези хора при положение,че управленският опит на Бочето като започна беше нулев,освен ако за управленски опит не се приеме факта,че е бил гавазин на бай Тошо. Или може би назначаваните от него калинки имаха "управленски опит"?

483

най-после ,...

преди 2 години

,.. изгониха фалшивият генерал с истински генерал .

482

опетков

преди 2 години

До БайХ"Блестящи" биографии без капка управленски опит. Особено финансовият министър. Той не им и трябва много, защото ще са марионетки на Хвърчилко. Когато поуправляват малко и видим резултатите, тогава ще говорим.

481

spoko!

преди 2 години

Рано е руските шпиони до се радват, защото тепърва предстои световна война, при която примитивна Рус ще изчезне от картата на света, а червените ни метежници няма да има къде да се скрият...

480

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 569"Това правителство е родено във вълчата бърлога на Козяк."Нищо подобно - също като самия Мун..о, всичките му министри са ***, половината са "завършили" там нещо си в Москва и после са се "специализирали" в разни курсове в Щатите.Горкото Мун..о, прави им мили очи на хамериканците, белким се реабилитира от собствения си имидж на матрьошка.Няма да стане - първо, прекалено е нищожен, за да се интересуват изобщо от него, и второ - за разлика от него, тия от "Козяк" са наясно.

479

Анонимен

преди 2 години

Мутре - ченге, мутре-ченге, мутре - ченге, мутре-ченге... - че какво друго да очаква от потомствено ***?Тъкмо Янев вкара Грипените в 12 без пет - е така, белким мине между капките. Е, не мина, не му стигна времето.Затова пък Пламчо Узунов подмени високопроходимите джипове с разни таратайки, и с Гриша ганчев и грипена си разделиха 6 милиона, които сега трябва да връщаме.Да де, ама СЕГА Бойко Рашков като ликвидира ККОНПИ, кой ще плаща тия милиони?

478

Анонимен

преди 2 години

Зашочна се! Очаквайте скоро конц. лагерилагери, трушове бабимтели от глад старци, деца с дрипи, биещи се за коричка хляб от кофата с ***, военно положение, изчезващи роднини и приятели ....

477

Анонимен

преди 2 години

Е, ясно е защо министър Комитова е против санирането. Как ще се дават пари на некви неизвестни бедни. Парите трябва да са само за елита - къщички за гости за стотици хиляди евро, в които гостите са само членовете от семейството. И за родата на Елена Йончева имаше, ама толкова други комунисти още не са се облагодетелствали. Никакво саниране, не ограбвайте богатите тарикати, на тях им се полага.

476

БайХ

преди 2 години

Браво! Всички имат блестящи автобиографии! Жалко че са за кратко. На човек му се иска да има министри професионалисти за постоянно а не разни послушни политически чучела

475

НОВАТА ШАЙКА

преди 2 години

''УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО''- ТОВА РЕЧЕ ГАДЕВ И СЕ КАЧИ НА САМОЛЕТА ЗА ДА ТЪРСИ ИНВЕСТИТОРИ ЗА БЛАТОТО БГ, А НЕГОВАТА ХУНТЪ НИ ШОКИРА ОЩЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА УПРАВЛЯВА- НАРИЧА СЕ КОВЧЕГ ДО КОВЧЕГ...

474

Куку

преди 2 години

Изн....не на демокрацията,цяла година рев за постове.Радев не ставаш!

473

Анонимен

преди 2 години

МИНИСТЪРЪТ НА КУЛТУРАТА В ГАДЕВАТА ХУНТА Е ТОЯ КОЙТО РАЗНАСЯШЕ КОВЧЕЗИ ПРЕЗ ЛЯТОТО.....

472

Анонимен

преди 2 години

Това правителство е родено във вълчата бърлога на Козяк ,а Радев само го свежда до знанието на скотонаселението българско .

471

военно положение

преди 2 години

До Военната хунтаВсеобща и пълна мобилизация! Емигрантите обявени за дезертьори-невъзвращенци.Ние ще ядем кукорузник...

470

Военната хунта

преди 2 години

До ГенералгарияИ това доживяхме като не можем цивилните да се разберем. Чака ни мобилизация!

469

Генералгария

преди 2 години

Един генерал назначава друг генерал на мястото на трети генерал!

468

Анонимен

преди 2 години

Решетников е бил пиян, когато е редил кабинета на Радев.

467

Анонимен

преди 2 години

До Берач на ягоди525 Глупостта е завинаги. Тежко им, на нормалните българи.

466

Анонимен

преди 2 години

Това комуноидно правителсто може да е само за 2 месеца, но няма да завърши добре. Народа е казал, опичайте си акъла. Как може да ви хрумне, че касскета Радев, тарикатите Хаджиев, Бабикян, Манолова, тъпоъгълника Славчо и други мекерета са по-добра оферта от ГЕРБ. Бе вие сте съвсем смахнати.

465

Анонимен

преди 2 години

До Българан Колко силен, да се крпие, като мижитурка, да подписва против Русия, но да не го показва на сайта на президентството. Дето казва Борисов, като не си съгласен, вдигни ръка с юмрук и не подписвай.