115

Поплавски

преди 3 години

Гов.до,ако си натурален българин,няма да се лигавиш по адрес на един истински обичан от народа си българин,днес президент на България.Толкова педера.ски се държите,че човек може да помисли,че там при вас е гнездото левите ръце и обратните навици.Сополи отглеждани на държавната ясла,всички си тръгвате кой от където е дошел.Долна пасмина сте всички,които разделяте българския народ.На 11-юли,ще бъдете натикани в големия контейнер за полит. отпадъци.Зализаният,не закачай президента.

114

от 07

преди 3 години

Къв си ти бе,Митов?Гербаджийско лай но!

113

Анонимен

преди 3 години

Колко мазно и злобно човече е този Митов.Радев отказа да го назначи посланик в Румъния миналата година и гледайде какво става сега.Стана член на ГЕРБ, номинираха го за премиер, пак не му се отвори парашута и сега плюе по един от малкото ни читави политици.

112

Анонимен

преди 3 години

Сега пък драма, че Радев подкрепил НАТО!?!?! Тикви.

111

Професионалист

преди 3 години

Наведен предател,доста от гърбавите са такива.

110

Анонимен

преди 3 години

***!

109

Анонимен

преди 3 години

Даниел Митов за Бойко Борисов преди години:- Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда. Не съм масажирал ушите на Тодор Живков и никога няма да бъда приятел с Георги Първанов. Необходимо ли е да изброявам повече разлики?

108

Анонимен

преди 3 години

Да бе,той щото Тиквун ама хич не играе"на тука има, тука няма" и на края му се наложи от двата стола да седне на земята!

107

С пяна на уста

преди 3 години

Професиноален подмазвач. Абе хора, отворете си очите! Това ципокрило дава оценки на Радев. Той говори за мъжество. С пяна на уста защитава духа на Америка.

106

Анонимен

преди 3 години

Абе младеж(Митов)ти още не си се излюпил и почна да кълвеш,ами нали вожда ти е най големият Юда в България,кой полегна(с едни три милиарда лева) на Руснаците за потока и кой се опита да си откупи власта от САЩ (с едни два милиарда лева)за едни самолети които са още на чертеж?

105

Анонимен

преди 3 години

Защо ли имам дежа вю Митев, Вигенин, Плевнелиев, меки китки... Тато и мама да не са били партийни секретари?

104

Handel

преди 3 години

А бе тоя кога го пуснаха от затвора? Или кражбата и продажбата на черно на скъпи самолетни билети не се прои за престъпление ако си от отбора на ***?

103

Анонимен

преди 3 години

Радев крие от избирателите на БСП,че понякога се налага, да приеме решенията на НАТО и ЕС, защото иска вота им, за втори мандат. Тарикат.

102

Злоба

преди 3 години

Толкова се подмазва на Америка, че чак му се плаче. Що за език, що за злоба?

101

ира

преди 3 години

Този човек само глупости дрънка. А Радев не играе мошенически игри. Той е изградена личност. Няма какво да доказва, и не се подмазва защото не се нуждае от това.

100

ГНЕВЕН

преди 3 години

ИСКАХТЕ -ДИВИ ВАРВАРИ ДА СМЕНИТЕ СИСТЕМАТА :Е ЧЕСТИТО ХУНТАТА Е НА ЛИЦЕ -- СЕГА ОСТАВА ДА ОТВОРЯТ И КОНЦЛАГЕРИТЕ !!!

99

w

преди 3 години

И какво направиха нашите "приятели" след като им дадохме бази без пари? Да не би да ни подариха 3-4 самолета, или ни махнаха визите? Едно потупване по рамото.

98

Анонимен

преди 3 години

Колко жалки и нищожни изглеждат нискочелият неандерталец и зализаното му пуделче докато лаят по Радев. Ето затова премиерски пост няма да видят.

97

Анонимен

преди 3 години

Радев разедени нациятаОтговорника за подривна дейност на БСП Мая

96

Ромика

преди 3 години

И двамата са гадни натовци, стремящи се да ни вкарат във война с братушките. И двамата трябва да ги отсвирим и пометем.