14

Това е

преди 3 години

краварска провокация, за да покажат на света - видите ли, не сме само ние с нас**рания г*з

13

до 10

преди 3 години

Републиката се нарича Татарстан заради болшевиките, а не заради Златната орда. Преди това е била Идел-Урал но за кратко.

12

В

преди 3 години

Този където го хванаха отива директно до живот в затвора Черния делфин. Изгледайте има филм в тубата за този затвор. Със сигурност ще съжалява до края на дните си

11

komitata

преди 3 години

тоз дето са го хванали ще съжелява че е бил жив

10

Анонимен

преди 3 години

"Линч за вас...".....Де сопа неокстрена, де. Я прочети публикуваната през 1852 г. "Христоматия славянского язика" на светеца Иван Рилски и си задай сакралния въпрос "Кои са наши славянски братя? Тези, с които говорим на един славянски език, тези, които с радост приемат като родна славянската писменост на св.св. Кирил и Методий и св. Климент Охридски или задокеанските copocoидни поробители, колонизатори и рекетьори?"

9

Наско

преди 3 години

Тези не отстъпват на американската демокрация.

8

777

преди 3 години

До АминКойто мисли че има братя и сестри в русия да хваща пътя натам и да не се връща , жалки безродни *** сте всички *** - болни хора с раздвоение на личността. Линч за вас и позорно изгонване , това ви оправя само.

7

Анонимен

преди 3 години

"Република Татарстан, т.е. Волжка България"==============Тази земя за последно се наричаше Волжска България през 1237 година.Тогава Волжска България беше завзета, опожарена, опустошена и разграбена от пълчищата на внука на Чингисхан Бату. Мъжете на Волжска България бяха избити почти до крак, а жените бяха погълнати и претопени от многомилионната Орда и героичният народ на Волжска България престана да съществува. Сега живеещите по тези земи се самонаричат татари, а републиката е Татарстан.

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да отдадем заслуженото на силовите структури. След вероломно нападение изневиделица, буквално за две-три минути, единият стрелец е ликвидиран, а другият е задържан. Служителите на реда проявяват личен героизъм и рискуват живота си, тъй като са без бронежилетки и специално оборудване. Малко по-късно е задържан и предполагаем съучастник, който е бил извън училището. Професионална работа.

5

През куп за грош

преди 3 години

За къде сте се разбързали така, че драскате каквото ви падне? Няма официално потвърждение за присъствието на втори нападател и ликвидирането му. Има един задържан и не с "автоматично" оръжие. Според изявления на властите миналия месец е получил разрешение за притежаване на гладкоцевна пушка.И ако може без тролщини този път. Убитите деца на никого за никаква политика не са виновни.

4

Анонимен

преди 3 години

До АминВреме беше всичките тия новини от стрелби в училищата в САЩ да мотивират други И*зроди по света! СПРЕДЕ ДА ДАВАТЕ ГЛАСНОСТ И ДА ИМ РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ ПОСТЪПКИТЕ ПО НОВИНИТЕ! Сигурен съм, че голяма част от стрелците са го направили точно заради тази раздухана от медийте известност! Нищо не трябва да се говори за тези за да може никой да не научава за делата им!

3

Стоп

преди 3 години

Деца са деца, спрете се.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Един от малкото случаи, в които мизериите случващи се в Русия нямат общо с Путин.

1

Амин

преди 3 години

Дълбоки съболезнования на братски Руски народ...