8

Джен е секси,нищо др

преди 2 години

Дженифър Лопес винаги е била най-сексапилната мацка в нашето съвремие.Но НЕ всичко се изчерпва с това.Може да има перфектните женствени форми,красиво лице и чист и първичен сексапил,но тя е просто една амбициозна и бездарна жена.Арогантна опортюнистка.От легло в легло и направи кариера.Талант?Ъ?Самовлюбена жена,която НЕ изпитва състрадание нито към хора(ПРЕСТРУВА се на добър човек),нито към други животни(дрехите й са направени от животинска кръв,но нея това НЕ й дреме за това!).

7

Анонимен

преди 2 години

Още седмица-два, ще четем статия как се е качила в колата на друг..

6

Анонимен

преди 2 години

И аз наскоро разбрах, че песента What have you done for me lately е написана от Prince, но Джанет Джексън си я взела през някакъв Джими Джам, и Тери Люис. И какво?!

5

Анонимен

преди 2 години

събрали са са да сапоибат малко

4

Гожж

преди 2 години

Даже е спорно дали изобщо е певица. Има данни , че е крала песни с гласовете на Ашанти, Марая Кери и др. представяйки ги за нейни парчета. Абе като знае с кой да си го слага всичко става, въпроса е един път да се добереш до правилните хора и контакти

3

Киро Кюмюря

преди 2 години

Абе, кой се интересува от бабето?

2

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно посредствена певица, някаква подобрена версия на Кардашиянките. След век-два хората ще смеят и подиграват на нашето поколоние.

1

Анонимен

преди 2 години

На тая нема ли кой да и го отпере у газоболното и да се спре да се прави на интересна.