32

Анонимен

преди 2 години

До 42F16 ги прозивежда Локхиид, не Бойнг. Относно дали са каруци, избирателно ли забрави че нито един модел руски самолет няма победа над Ф16? Нито в учебни игри, нито във военен бой.

31

Анонимен

преди 2 години

До 42F16 ги прозивежда Локхиид, не Бойнг. Относно дали са ***, избирателно ли забрави че нито един модел руски самолет няма победа над Ф16? Нито в учебни игри, нито във военен бой.

30

до 31

преди 2 години

Е как как? Задавате глупави въпроси колега, отговорът е *** - пуска се дълга жица до земята да се влачи докато самолета лети и така.

29

Анонимен

преди 2 години

Пилотите в гражданската авиация са дискриминирани ! Защо нямат катапулти?

28

Православен славянин

преди 2 години

На въглища ли лети това краварско корито?

27

Някой

преди 2 години

Най- много обичам рано сутрин да чета статии за автомобили и самолети в днес.бг Гарантирано отлично настроение за целия ден.

26

пияница мистик

преди 2 години

Накрая от толкова наблюдения и преработки този самолет ще стане най-сигурния, защото в него всичко се гледа под лупа :)))

25

Мисля си..

преди 2 години

някоя от подизпълнителите им фирми да не е от ГЕРБ, защото и те постоянно правят ремонт на ремонта....

24

ДжастаПраста

преди 2 години

До Анонимен"Откажете са да четете и вниквате в съдържанието на новини с техническо описание на нещо. Просто няма да можете да разберете какво са написали. Аз чета, че самолета имал рамки и панелни модули произвеждащи електричество и се хващам за главата.".............................Прочетете оригиналната статия на английски език, без Гуугл переводчик, както е казал колегата по-долу и ще разберете за какво иде реч.Нямам време и желание да превеждам точно сега.

23

Прокурор

преди 2 години

До Анонимен"Абе как се заземява електрическа верига на самолет?!"Google Translate я заземява много лесно. Loooool

22

Анонимен

преди 2 години

Абе как се заземява електрическа верига на самолет?!

21

Анонимен

преди 2 години

Заземяването е съвсем друго нещо, нямащо нищо общо с въздухоплавателния трафик. Виж, приземяването е друго нещо.

20

Машалла

преди 2 години

*** Христова, поразително е как са Ви издържали нервите да избълвате всички тия първокласни примери за едновременно невладеене не само на темата, но даже и на родния език!

19

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Работата отива на "Хубаво ли е или американско?"...

18

Стоян

преди 2 години

Мена Чесна по ме кефи от Боинг и Еърбъс.

17

Анонимен

преди 2 години

Боинг лети към фалит, и явно ще завлече и Локхийд Мардин, и България ще види самолети на кукуво лято (то и без това няма да види, производството на F-16 e спряно отдавна, САЩ се намират в блатото и са затънали в проблеми, сега само заради васала България ще инсталирато отново прозводствените стендове - друг път)

16

Анонимен

преди 2 години

Когато Боинг са правили самолети, Еърбъс са ходили прави под масата..

15

Анонимен

преди 2 години

Едно време се радвах когато се качвах на Бойнг. Сега се радвам когато се качвам на Еърбъс. При кацането с Бойнг ме хваща страх. Целия самолет се клати а накрая обикновенно е доста твърдо приземяването. Поне с Бойнговете на Райън Еър е така. Еърбъсите на Wizz се приземяват доста по меко.

14

Верно ли?

преди 2 години

Заземиха в заглавието? или по-скоро приземиха...

13

МНЕНИЕ

преди 2 години

Руснаците са го направили този саботаж - вчера Плевнелиев и Иво Инджев се заканиха че ще съборят Паметника на Съветската Армия ако Руската Армия не спре атаките срещу Боинг .