11

Анонимен

преди 3 години

До Висящо делоНикога! И затова на много хора изобщо не им пука от правосъдната система.

10

Анонимен

преди 3 години

Хайде още един хрантулник. Такива умишленни убийства трябва веднага на стола да се пращат........ ...За смъртното наказание.!!!Като изпържат няколко, другите току виж се замислили

9

и аз питам?

преди 3 години

това ли са евро атлантическите ценности?15-20 години за зверско, обмислено убийство?ще излезе още на 30 и ще коли наред!ама то това е идеята на евро атлантическите ценности, да се избиваме пожеду си, докато евро атлантиците са защитени. те живеят далече от това.

8

Totenkopf

преди 3 години

Обикновен ден за овчарите на село!

7

Анонимен

преди 3 години

Грабеж придружен с убийство. Ковид с придружаващо сърдечносъдово заболяване.Май напоследък се опитват да ни убеждават, че каруцата е преди коня.

6

Анонимен

преди 3 години

ТАЗИ ЖЕНА Е СЪЖАЛЯВАЛА МОМЧЕТО И МУ Е ДАВАЛА ХРАНА И МАЛКИ СУМИ- НАРОДЪТ Е КАЗАЛ- "НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО" И ОЩЕ ''НАПРАВИ ДОБРО И ИЗЯЖ .ОВНО''- -НА ТОЯ ИНДИВИД НЕ ЕТНОСЪТ Е ОПРЕДЕЛИЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА Е УБИЕЦ, А СКОТСКОТО БИТИЕ- БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО- НЕ УЧИШ, НЕ РАБОТИШ И СИ АУТ.

5

Висящо дело

преди 3 години

А кога ще се въведе акумулиране на присъдите за всички отделни престъпления?

4

Анонимен

преди 3 години

Нали беше изнасилена преди убийството? Няма обвинение?

3

реалист

преди 3 години

Как 15 години затвор за момчето?!Ама той само е заклал една жена,такива са особеностите на етноса.Трябва да му дадат не повече от 2-3години при лек режим и да го пускат всеки месец да не се изнервя

2

Дани

преди 3 години

Държава, в която най-големия крадец и убиец е премиера, който ежедневно отнема животи на хора по улиците с безхаберие, лъжи и кражби какво искаш от хора, на които ние и се дава работа нито пари, а тези които имат толкова много и то не ги спира да правят гадориии на другите!

1

анонимен

преди 3 години

малко му е и смъртна присъда