34

Анонимен

преди 3 години

Сякаш убиването трябва да стане рутина,кой му е продал оръжието и психотеста,как?Всичко ще се потули и ще останат само паметници.А къде сте виждали стационарна камера да проследява и зумира?Тя се движи с темпото на крачещият.Нещата са миризливи,като катастрофата с М.Цветков.Отразяването в руските медии беше шоу,с фарсово изиграни роли и напъни да се покаже скръб и загриженост.Не можем да вярваме на сетивата си дори,всичко е дело на фокусници,които обезличават самото съществуване.

33

Анонимен

преди 3 години

Нарочно удрят по най-скъпото, за да събудят дивите инстинкти на хаоса,тъй нужен за приемане на новия порядък,техномед фашизъм.

32

Феликс

преди 3 години

За руснаците такова събитие е шок и трагедия, за американците - скучно ежедневие.

31

Анти Терорист

преди 3 години

"затова са го оставили жив единия терорист за да могат да му таковат майката сега...просто му е бедна фантазията какво ще му се случи"....................Да, така е, но това няма да въкреси невинните жертви.Пречукаха и бин Ладен/офф и много от съратниците му. Трябваше да го направят по-рано, а не "след дъжд, качулка".

30

Мосю Женераль

преди 3 години

Френските патриоти ще излязат прави, че на Европа й предстои гражданска война.Някои политически ръководители май ще трябва да бъдат изправени пред трибунала в Хага и обесени по най-близките дървета и най-скоротечната процедура.BTW, Русия не беше ли азиатска рэспбулика?

29

гого

преди 3 години

До Анонимен затова са го оставили жив единия терорист за да могат да му таковат майката сега...просто му е бедна фантазията какво ще му се случи сега

28

Анонимен

преди 3 години

Позовавайки се на самосиндикални "знаещи" форУМняци, всичко това става със спомоществователството на Чичо Сам, но е достатъчно и за най-умствено ограничените индивиди да проследят събитията в Беслан и масковский театър, за да им просветне, че има нещо друго и то е с руско-муслимски ориджин.Четете и пълнейте.

27

Anti Terrorist

преди 3 години

За да се събудят матушниците, нека напиша в прозорчето на Гуугл, следното:Terrorist attacks in Russia (with statistical summary)За съжаление,терористичните актове са класифицирани до 2017.Новите - пак в нета.От фактите няма бягане!

26

8

преди 3 години

Ислямисти от всякакъв калибър!

25

Анонимен

преди 3 години

Единият от нападателите, 19-годишният Ильназ Г., скочи от прозореца в опит да избяга и беше задържан от силовите структури на Росгвардия. Другият терорист е бил ликвидиран. Също така е задържан предполагаем ятак или ръководител на стрелците, 41-годишният Рамиль М. По-късно националният НАК опроверга информацията за двама стрелци.

24

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е дали западната антикултура пробива навсякъде и трови мозъците на младите по легалните пътища или подобни терористични актове са подготвени и реализирани от центрове извън територията на РФ?

23

Анонимен

преди 3 години

Путин изрази съболезнования на близките на загиналите, а Мурашко и Кравцов пристигнаха в Казан с борд на МЧС, натоварен с медикаменти и голям екип от психолози.

22

Нито мир, нито война

преди 3 години

Безумие !Това не е общество, а зверилник.По времето на Съветския съюз подобни гадости бяха немислими. Днес, западната антикултура, уви, пробива навсякъде и трови мозъците на младите......

21

Анонимен

преди 3 години

"Татарстан не беше ли Волжска България"..............................................Тази земя за последно се наричаше Волжска България през 1237 година.Тогава Волжска България беше завзета, опожарена и разграбена от пълчищата на Бату. Мъжете на Волжска България бяха избити почти до крак, а жените бяха претопени от многомилионната Орда и героичният народ на Волжска България престана да съществува.

20

100%

преди 3 години

Истинско падение . Убити деца, взрив....

19

Анонимен

преди 3 години

Много ви е паднала цената нещо, скоро за канче ориз ще квичите на умряло.----------Не бой се, колега!Във вашата Матушка отдавна са изквичали. :D

18

1234

преди 3 години

Където има фес има стрес! Стара българска поговорка. Това пише в корана това правят. Някой чуеал ли атентатор будист?!? Хиндуист?

17

Анонимен

преди 3 години

Russian Orthodox 15-20%, Muslim 10-15%, other Christian 2%------------Горната извадка е от Алманах на Световните Факти, издаван всяка година от ЦРУ.Прави впечатление, че ристиените са доста кът, а онези, които се пишат за такива, като Путин и сие, НИКОГА не са били кръстени!Много точни данни на колегите от ЦРУ.

16

Анонимен

преди 3 години

Тероризмът в Щатите не винаги е дело на муслими.Много често това действие е резултат от изкрейзили мадъфакърс и ред некс: любовна мъка, безпаричие от мързел, вродени биологично-компютърни дефекти и пр., но не на верска основс.Заб. Не думам за 9/11!

15

до 15

преди 3 години

Сега погледнах в уикипедията - руската и немската страници за Русия. Прави впечатление, че в руската страница за религиозния състав са смутолевени едни 5% мюсулмани и то трябва да почетеш, че да ги намериш тея 5%. В немската уикипедия обаче е дадена ясна графика за религиите и там са 15% мюсулмани. Според мен обаче реалния процент е дори над 20%, тъй като азиатската част са масово мюсулмани - башкартастан, татарстан, чечня, из планините и т.н.