114

Анонимен

преди 2 години

А Пирински, Бокова, Жени, Нора, няма ли да изпълзят от нафталина?

113

Куку

преди 2 години

Минеков,от *** обувка не става!

112

Анонимен

преди 2 години

Ало ,Минеков ,нали беше много морален,нали искаше да не се цапаш ? Какво става ?

111

Анонимен

преди 2 години

Честито на умно-красивите.Единствено правилната постъпка бе с голи гърди да защитят честта на Генерал Борисов и да му помогнат да направи още едно антикомунистическо правителство. Техните избиратели са претръпнали на предизборни трикове и ще ги разберат.

110

хахаха

преди 2 години

не се притеснявайте има яйца и домати и сега ще видят как се протестира !

109

какво се чудим

преди 2 години

До анонименпак червени номенклатурчици или техните отрочета и руски агенти

108

анонимен

преди 2 години

АЙДЕ СТИГА СЕ ЗАИГРАВАХТЕ С ПРЕЗИДЕНТА. МИНИСТРИ СА ХОРА КОИТО ИМАТ КВАЛИФИКАЦИЯ И ОПИТ ЗА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КОЕТО СА ИЗБРАНИ. НИМА ВИ ХАРЕСВАШЕ ЕДНА УЧИТЕЛКА ПО ХИМИЯ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА ИЛИ КИРИЛ АНАНИЕВ КАТО ЗДРАВЕН МИНИСТЪР А ПО ПРОФЕСИЯ ИКОНОМИСТ. ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ СЪС ИЗБРОЯВАНЕТО. ВСЕ КАЛИНКИ НА БОЙКО ПО МИНИСТЕРСТВА КОИТО И ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ТОВА МИНИСТЕРСТВО И РЕЗУЛТАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТРАГИЧЕН. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЛАЕТЕ ДОКАТО НЕ ВИ ОСТАНЕ ВЪЗДУХ НЕЩАСТНИЦИ.

107

..

преди 2 години

Боже, спаси България.Хаджигенов - депутат, Минеков - заместник министър.Маяма - шеф на комисия, *** - втори мандат, чалга в парламента, чалга по телевизията, умните и красивите никакви ги няма..

106

Minuva42

преди 2 години

:)

105

Анонимен

преди 2 години

Честито на умно-красивите. За пореден път докарахте правителство на БКП-ДС, при това само с 15% спечелен вот на изборите.

104

американеца

преди 2 години

проф.Христова тънко поставя опорните точки,кое не трябва

103

Анонимен 2

преди 2 години

Боко стискай здраво,че те очакват черни дни...😀😀😀

102

98

преди 2 години

Мумиите се завръщат

101

мами,мамни

преди 2 години

ох, горкия Хаджигенов, беше готов да се жертва в името на народа, искаше министър-председател да става, пък то какво стана, изпързаляха го. Аверчето му Минетов го изигра. Как да не се ядосваш?

100

Анонимен

преди 2 години

Въобще аз като линуксфрендли трябва ли да вярвам във ковид спама, СЗО на какви ОСи са?! (obviously) Това е някакъв heavy software ?

99

Анонимен

преди 2 години

Били много ме спамеше с маларията в Африка и тогава някак си излезе Зика, която мене много ме радваше, не зная защо Били си измисли, че това е в негова полза, даже и сега се опитва да твърди че булшита със Спутник5, путин и "войната с Украйна" са в негова полза, той си има пари и фейкърка, която да ме имитира и е много щастлив със спама, само не разбирам защо математиците толкова се потят и карат, въобще това ковируса за разлика от зика е уиндоуски антилинукс булшит. Sickening antilinux spam

98

Анонимен

преди 2 години

Сега от МУ крещят Намерете заместник/фейкър на "тая", или поне на ваксната.по ментетата, той и Били го знае това, даже си има замесничка в софтуера но много се прецака, защото тя не може да работи по ваксини, а само софтуер, и сега е прецакан

97

Анонимен

преди 2 години

Не че е странно от Бан и всенародната любов да ми благопожелават учен в бедност, но е странно как нещо пропътува тези киломeтри и вие всички до един твърдите, няма такова нещо, то не влиза в описаните на дянков за happening, it is not happening

96

Анонимен

преди 2 години

Ми много мерси, че вече не може да влизам във факултетите и че трябва да живея като древен български учен с пет учебника. Това обаче много не ме радва, и дори избора на Ярослав Стоически ме обижда, не че политикът е лош, тази стоА/я на пейките пред химията или фармацията, вие се подигравате на изобретателите

95

Анонимен

преди 2 години

А пък сатанишев направо закри химията и фармацевтичния след като путин я денигрира, за да спре фармацевтичния бизнес .Какъв радев?