12

Анонимен

преди 2 години

Ето за това сме в европейския съюз. Ако не слушате спираме тока, ако не слушате спираме хранителните продукти и така нататъка. Ибягахме от социализма да станем роби на капитализма и пестъпници с бели якички..

11

баба мара

преди 2 години

за нашите доходи плащаме наи скъпия ток в европа нали целта беше да има борсана излязат всички на светло и цената да падне то какво стана

10

Анонимен

преди 2 години

Бацо се погрижи , за това - след като ликвидира белене и - южен потокВ скоро време - електроенергията ще стане лукс само за богатитеОстаналите ще се вьрнем на - свещи като вьв средновековието

9

Браво

преди 2 години

България от производител на ток се превръща в консуматор. Чакайте после стандарт на живот - всичко внасяме.

8

House M.D.

преди 2 години

Цените ще се изравнят, ерго, в България ще станат като в Италия.Откъде електронът, създаден в АЕС "Козлодуй" ще знае, че трябва да стигне до мен?Откъде електроните, създадени в другите централи, ще знаят че не трябва да идват до мен?Ако аз и съседът купуваме от различни производители/доставчици, кой от тях ще се грижи за трафопоста?

7

Анонимен

преди 2 години

Така ще се разшири ,че на стадото българско ще му се види тясно !

6

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Исняхаха...кой ви каза, че ще купувате ''евтино''...Такова обещание няма

5

Watchdog

преди 2 години

Два до три пъти повишаване на цените у нас...Това практически ще се случи през следващите 3 до 5 години. Средната цена за домакинства по евростат е около 0.23 евро за Kw/h т.е. около 0.46лв за Кw/h към 2025г. Отделно ще се закриват ТЕЦовете и ще се въвеждат още субсидирани от потребителя ''зелени'' щуротии. Та 0.46лв е оптимистичната прогноза. Съвсем спокойно цената може да достигне и 0.60 лв...пазарно де...при пълна дерегулация, за каквото се настоява от началството в Брюксел.

4

someone

преди 2 години

прекрасно ще внасяме ток яко и нашите централи една след друга ще закриват това е бъдещето.

3

Д-р Исня

преди 2 години

И как ще се промени цената при положение, че трасето е едно и на един собственик? Или до моя дом ще има 150 кабела от 150 доставчика? Собственикът на трасето като си иска наем от 100 процента, кел ми файда, че купувам евтино, след като плащам транспорт скъпо.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Немците купуват ел.енергия от въглища от Полша, когато турбините и панелите са неефективни и също от ядрена енергия от Франция, ама иначе са много зелени.

1

Анонимен

преди 2 години

Те сега ни се е__ ма___та!, Голем кеф, с български заплати да купуваме люксебургски или немски ток. Иначе на немците и французите им е лесно и изгодно. За това са го и прокарали. Аборигенски ток за жълти стотинки!