57

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е един от виновниците за тази висока смъртност. И продължава да говори глупости. Докато не мине през всички конспиратори този вирус това ще е положението. Трябва да добавят данни и за хората, които са преборили вируса, но са с късни усложнения. Не са малко и ще стават все повече.

56

Handel

преди 2 години

Тия съвсем се шашнаха... 6,5% били "много", а коагто бяха по 20% колко са били, малко ли? Освен това 3 005 "излекувани" са регистрирани през последното денонощие, като общия брой на настанениете в болница е 5571 - т.е. наште болници за малко повече от ден и половина лекуват по един болен.

55

гого

преди 2 години

и кво му цъкате на 57 минуси, кое не е вярно от написаното. Ама нсли не ни харесва истинатА и по български хейтим.

54

Анонимен

преди 2 години

до 56Само да те светна как мисли голямата част от бизнеса:Без 60/40 минимум 50% от хората на улицата, свива се бизнеса, бонуса за шефовете си остава същия и като мине кризата пак ще намери с кой да работи и то на по-ниски заплати, защото при голяма безработица, търсенето на работа ще е по-голямо.Държавата пак ще е изплатила почти същите суми от фонд безработица и ще са фалирали малките фирми, а не големите, което ще направи възстановяването в пъти по-трудно.Ще има и големи гладни бунтове.

53

до !

преди 2 години

то хубаво вторник ама как само умрелите скочиха пък в Бургас се заразиха 13 само. Пълна каша е с тези данни, в Плевен дето като квартал на Бургас 190 нови.....айде стига канарчета и батки

52

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите искат безплатен PCR за чуждите туристи. Редно е на българите да се правят тези тестове. А смъртността направо е плашеща, при положение, че в други страни вече е ограничена до 4 човека на ден. Не може да си позволим такава смъртност, ние направо ще се стопим като нация.

51

!

преди 2 години

Вторник е, споко, има много случай от миналите дни които ги регистрират днес. Въпреки това смело вървим към първото място в света. По смъртност за съжаление.

50

Анонимен

преди 2 години

Та, ко викахте било в Индия?

49

r3v0lv3r

преди 2 години

Така е братчет, плащаш на някого 2-3 милиона заплата и той става бог и почва да лекува магически всички болести.

48

с.т.

преди 2 години

Когато лекарите не лекуват правилно заразените, така ще бъде. Те също носят вина за големия брой умрели. Затова им се плаща по 1000 лв. на месец.

47

Фин

преди 2 години

До 50; ако се умираше от този вирус, всички заразени щяха да са мъртви. Хората умират от недъгавия си организъм, който е осакатен от начина им на живот, както и наследствени проблеми. Ако този вирус беше опасен, сега нямаш да има живи хора по целия свят.

46

Анонимен

преди 2 години

Недостатъчно са тестовете и данните са силно занижени. По принцип сега в България коронавируса изпреварва другите причини за умиране и затова смъртността по други причини трябва да е по-малка, но заради недостатъчните тестове, починалите от Ковид-19 масово ги регистрират като починали от нещо друго. Вероятно около 66000 са починалите от Ковид-19, но официално са само 17045.

45

Анонимен

преди 2 години

Е така ще бъде, нашенецът обича да пътува...

44

Анонимен

преди 2 години

Последните заразени от герберския лъжлив щаб

43

r3v0lv3r

преди 2 години

Хората ги е страх, че може да са от 1 на милион жертва на ваксина, но не и че може да са 1 от 30 жертви на короната.

42

Чичо

преди 2 години

Време е за ново затваряне, поне за месец и стойностите ще паднат!

41

Българин

преди 2 години

България умира.20,000 от корона и още толкова от страх и без превантивно лечение вече втора година.А многознайко балкански върти конспирации и ударно държи първо място по бедност, смъртност, мизерия и стопяване на държавата.България умира.

40

Анонимен

преди 2 години

Щом досега не са се ваксинирали никой не им е виновен... Тъ.потата и антиваксърството са нелечими.

39

ха ха

преди 2 години

Много смъртни случаи?!? Просто не са отчетени починалите по празниците! В България климатът и българския ген си свършиха работата!

38

Анонимен

преди 2 години

Мангъров си е напълно прав!