12

лъжи

преди 2 години

,,Безопасните и ефективни ваксини ограничават разпространението на вируса, спасявайки хиляди животи''-------------------------Ето един пример ,за три големи лъжи в едно изречение.Ваксините нито са безопасни,нито ефективни,нито пък спасяват хиляди животи.Това са експериментални ГМО препарати,за които има много факти ,че причиняват инфаркт,парализи и смърт при млади и здрави хора ,както и при възрастни.И това са,, страничните "ефекти след ваксинацията сега,а след 1,2 или 5 години?Някой знае ли?

11

Анонимен

преди 2 години

ааааааааааа сус бе, как децата, то дъртите сме ясни, ама и тях що ги засилвате към Алцхаймера, че той остовно се спряга като последствие от PNK ваксините, най сетне взеха и да признават че влияят на ДНК и то завинаги. По добре е да се бие Астрата като се пият антигоаголанти, ама поне ще си останеме ние

10

Бай Пешо

преди 2 години

Много скоро, тези експериментални бъркочи ще станат задължителни за да отидеш на работа, или влезеш в магазина. А мисирките припяват в хор, ура...супер...Не че няма вирус, има...не го отричам, но има ли гаранция че ваксината е успешна и безвредна за хората? Защото има много разболяли се, и изкарали тежък ковид, след ваксина...и такива починали след ваксина....или викато това е нормално. Ваксината работи ???

9

Анонимен

преди 2 години

Не са "ОДОБРИЛИ" експерименталната псевдоваксина с разрешение за употреба при извънредни обстоятелства, а са разширили възрастовата група, за която се отнася разрешението! Има огромна разлика! Тестовият период на експерименталната терапия трябва да приключи на 31 януари 2023г. Сега ще тестват и върху децата.

8

ПЛАНдемия

преди 2 години

Децата са целта ,скоро и всяко за всяко новородено ще е задължителна отровата

7

Анонимен

преди 2 години

За възрастова група с 0.001% риск от заболяването - инжектиране с експериметална ваксина, която има десетки пъти по-голям риск - и която не предотвратява разболяване и разпространение. Ползи? Питайте шефовете на файзер и модерна за ползите. Вчера видях репортаж за 17 годишен в САЩ с два тромба в мозъка след файцър боц. Спортист, здраво момче. Казаха да се молим, щял да се оправи. Ползите превишават.

6

Анонимен

преди 2 години

"Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ"Е нали бялата мафия по цял ден лъже, че бъркочът им е по-безопасен и от светена вода и даже бременни трябвало да се ваксинират? Нещо притеснява ли ги, че слагат долна граница за деца?

5

Анонимен

преди 2 години

За ембрионите няма ваксина, ама тестовете върху хора засега показват че като инжектираш майката, ембрионът сам се отказва да се ражда в тоя побъркан свят.

4

Анонимен

преди 2 години

В някаи щати като Тексас и Флорида губурнаторите са издали нареждане да паднат мерките. Там имаш пълното право да не носиш маска въобще.

3

Анонимен

преди 2 години

До 2Направо и за ембрионите да направят ваксина. Какво ще ги чакат да се раждат!

2

Анонимен

преди 2 години

БРАВО!!!Така трябва - за всички възрасти трябва да има боц - и за бебетата като се раждат дори

1

Анонимен

преди 2 години

Без тия!Да си експериментират с техните умни и красиви дечица и да оставят на мира нашите. Само някой да се опита да пипне децата ни, френската революция ще му се стори парти с торти!