7

Анонимен

преди 3 години

Аз знам какво направи миналото лято.Утре ще изкараш препраните биографии на служебните министри.Цирка те първа предстои. Дни преди да сдаде властта първото служебно правителство на Радев одобри на закрито заседание избора на шведския СААБ "Грипен". Утре очаквам военнизиран служебен кабинет. Радев се готви за война от началото на своя път като Президент.В предизборната си кампания преди 5г.каза:"Пръстът ми е на спусъка, но екранът на локатора ми е празен."Абсолютен .. (няма да кажа какво) :D

6

О, божке

преди 3 години

Рундьо, теб за 5 години къде те поканиха? Аз не се сещам. Всеки нормален и реален президент ще си каже: Абе, мамка му, аз като президент на държава от ЕС, би трябвало да съм желан, да ходя тук-там?! Явно нещо не е наред щом за пет години ме викаха само до Душанбе, Таджикистан?! Разбира се, това ако си нормален президент с реална представа. Ако си фуражка, вкопчена в хубавата заплатка.. е тогава се кандидатираш за втори мандат.

5

Анонимен

преди 3 години

И пак раздава акъл, и пак ръси мозък.

4

Анонимен

преди 3 години

Руменее, Руменеее, за президент не ставаш сине, ти си будалааа.

3

Петолъчка в кратунка

преди 3 години

Този са го изолирали всички в Европа! Ама така е като си скрит ***. И пак едни и същи заучени фрази бла бла...

2

Анонимен

преди 3 години

И понеже е "от особено значение"ти реши да го дестабилизираш и да го хвърлиш в хоас с вдигнатия юмрук.Защото този хаос през който минаваме днес - това е пряко следствие на размахнатия юмрук.Ти размаха юмрука, Божков започна до купува яцата и палатките.Всичко беше синхрон.После Мая нападна Парламента и ти се обади да я спасяваш.Всичко е ясно, другарю петолъчков.

1

Иво

преди 3 години

Разидента Радеф да изчезва в Русия при шефчето Решетников.