10

Анонимен

преди 2 години

Гответе се за най-колосалната и безпрецедентна манипулация на избори провеждани някога в България!Но дори след този факт няма място за безпокойство,защото народа се пробуди,в 21 век сме и най-важно в ЕС.Всеки знае как управлява Борисов и какво направи ГЕРБ."Новите" трябва да знаят,че ще бъдат наблюдавани под лупа и че приказките им" ако не се крадеше,каква щяла да бъде България" ярко светят като аршина,с който ще премерим делата им.Ако не започнат с " промените" ще ги изхвърлим с техните павета

9

Анонимен

преди 2 години

Какви цели бе, то в Конституцията го пише - да организира следващите избори!Няма други цели.

8

Е

преди 2 години

То пък сякаш е трудно да си предтавим какви цели ще си постави кабинет, назначен от Радев !

7

Анонимен

преди 2 години

Няма как да има прозрачни избори със софтуер на тъмно. Никой не знае какъв алгоритъм е заложен в част от машините. Има вероятност в големите секции да се заложи алгоритъм, който да отчита всеки трети или дори всеки втори глас да се генерира за дадена партия. За това тези избори не могат да са прозрачни. Дори не пожелаха да се гласува броене на хартиените отпечатъци.Защото когато машина вади отпечатъка може да е написано едно, а машината да си трупа база данни с други резултати.Ще се изпере вота.

6

Анонимен

преди 2 години

Служебния кабинет не може да има цели, различни от предписание в конституцията.А ако много се взема на сериозно, може и никой да не го слуша. Един начин няма да управлява реално.

5

До 4

преди 2 години

Мечтиииии....Радев беше ЕДИНСТВЕНИЯТ европейски президент, който ЛОБИРА ЗА ОТПАДАНЕ НА МЕРКИТЕ ПРОТИВ РУСИЯ във връзка с анексията на Крим!

4

Какви цели ще...

преди 2 години

Няма съмнение, че този който назначава служебния кабинет, той поставя целите на кабинета. А целите на Радев са пределно ясни-антиевропейски...

3

Анонимен

преди 2 години

Какви цели ли,ами на първи време да погне вожда ти,а след това и вас

2

Анонимен

преди 2 години

Руските приятели на Радев ще пипнат машините където трябва и всичко е точно, това им беше мечтата.

1

По 100

преди 2 години

Мерцедеса на глава от населението