150

Анонимен

преди 2 години

Г-н Стоименов, а вие на каква цена купувахте наследствената земя на хората? Предполагам не по 800-1000 лв/дка, а в договорите за продажба и нотариалните актове пишеше по 100-120 лв/дка, нали? Властта в лицето на кабинета на Тройната коалиция и сетне ББ - 11 г. ви е държала изкъсо и или й давате част от "авантата", или тя ви изпраща свои хора да ви "подсетят". Е, престарали са се, но СИК така действат - и вие плащате "данък "спокойствие". МВР знае, но си мълчи, прокуратурата знае и също си мълчи

149

До Въх

преди 2 години

аха точно! Завалията искал също да плаща повече пари на хората за аренда на земята, понеже е щедър човека, но ГЕРБ не му позволили да се охарчва! Да се чудиш на чудесата дето изляоха от тази комисия ;)))))

148

Въх

преди 2 години

Той искал всичката земя да изкупи за себе си горкият, пък те ''лошите гербаджии'' не му позволили, за да има и за други предприемчиви хорица ! Ама мноо лоши начи.. !

147

Цирков

преди 2 години

Спектакъл !

146

ЧЕРВЕНИ АФЕРИСТИ

преди 2 години

ЖАЛКИ, ЖАЛКИ, ЖАЛКИ РАЗКАЗВАЧИ НА ПРИКАЗКИ ОТ СОРТА НА ЕДНА ТЕТКА, РЕЧЕ НА БАБА МИ В ПАРКА- ЗАЩО ДО СЕГА НЯМА РЕШЕНИЯ НА ПРОКУРАТУРА, СЪД, ВЕДНАГА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА.

145

анонимен

преди 2 години

Защо ли хич не ми е жал за червените богаташи.Дреме ми за тях,точно толкова колкото на тях им дреме за нас.Вярно е че при ГЕРБ ги ебаваха,А СЕГА ЩЕ СИ ПОЖИВЕЯТ СПОКОЙНО. СЕГА ЩЕ НИ ГО ВЪРНАТ ТЪПКАНО

144

До Анонимен 164

преди 2 години

България си БЕШЕ най-корумпираната и бедна държава в Европа, с най-много доносници на глава на населението, единствената която нямаше метро в столицата си, убила най-много хора по лагерите, с най-нисък стандарт... Същите които я докараха до там накрая заграбиха каквото имаше и се преоблякоха като капиталитсти. Следват хиперинфлации, смени на пари, 10лв заплата на месец...ГЕРБ изправи на крака страната и я извади от ЯМАТА !

143

Анонимен

преди 2 години

Ако ГРОБ не саботираха комисията с непрекъснатите си обструкции щяхме да разберем още неща за наглите крадци и мафиоти,приятели на баш мутрата Б.Б.....Тя прокуратурата едва ли ще се задейства,затова масово на изборите трябва да излезем и за изчегъртаме завинаги от властта тези мерзавци...

142

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че такива като Румен Гечев са от страната на "честните" .

141

Анонимен

преди 2 години

От санирането са откраднати около 800 милиона лева.Помня как през 2016 г. гербарджийските активисти обикаляха по блоковете в София да притискат собствениците да се включват в доброзорно в дружествата. На едни такива наглеци им казах, че ако ми се появят втори път ще извикам полиция!Наглото им поведение не се различаваше от онова на комунистите през 50-те г., когато са притискали хората да влизат в ТКЗС."Европейското развитие" на ГЕРБ и доведе до най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС!

140

Анонимен

преди 2 години

До Emigrant 160Какъв сЪботаж те гони, днес е вторник !!!Ех, герП не можаха ли да намерят грамотни *** ?!

139

ДДРОнег

преди 2 години

Където и да бутнеш в урпвлението на герП, все ще се размирише !!!герП е синоним на корупция с единица един боко !Но тъй като тази единица е твърде голяма, за масова употреба за оценяване ще се използва единицатга милибоко !Никой не може да стигне боко по корупция !!!

138

ганьо

преди 2 години

тези лоши неща какво общо имат с бойко?

137

от чужбина

преди 2 години

До 160 EmigrantКакъв емигрант си ти беГерберскиГендар като пишеш от София пред компа ?И така пишеш едно прочуствено, нежно-тъжно . Свъши се тя. Чао на твоето герб. Аз съм в чужбина и гласувах за Божков и сега на тези избори пак за него ще гласувам. Мразя ви до дъното на душата си и желая смърта ви.

136

Emigrant

преди 2 години

Каква правистка е тая Галевата след като устройва махленски другарски съд от времето на Вълко червенков,а в същия момент има ПРОКУРАТУРА и ако ти бореца с корупцията си информирал прокуратурата,а тя официално не е отреагирала,спокойно можеш да извадиш документ и да докажеш правотата си!Но да събираш *** ,бизнесмени дет си бъркали по дупките и се хванали за гушите,а това да го приписваш на правителството в оставка?!Това е руска соц. анархия!!Дипломната работа от Масква на Мая Общата!

135

Emigrant

преди 2 години

Скъпи сънародници,Ясно ли ви е какво прави в момента петата колона на Радев,начело с кюстендилска раз по ретина?Понеже 10 годишния съботаж срещу правителствата на Борисов не успя и той можа да построи инфраструктурата на България и да покаже какво е ЕС в действие с новите пътища,магистрали,Метро,зали.училища,пречиствателни станции.Дрогарите са решили да внушават,че видите ли построил нещо тиквата ама то незаконно и некачествено!?Или Костинброд 2!!Българино,опичай си акъла!!Гласувай за ГЕРБ !!

134

Анонимен

преди 2 години

Тази комисия трябва да борави с факти, имена и суми.Общите приказки не са доказателство, а само кафеджийска култура.

133

Анонимен

преди 2 години

Аааа, затова рентата за земята която плащат на хората е ниска - принудени били! Виж ти, да се не начудиш.

132

Анонимен

преди 2 години

много платени какво ти обещаха за да пееш кат чалгар

131

Анонимен

преди 2 години

Егати комисията. В пет заседания ,,реши,, всички проблеми на десетилетието.