11

Щирлиц

преди 2 години

Ами да си ги боцка по две,за да не свършат!

10

Анонимен

преди 2 години

аз съм говорил на едно място да бият ваксината на мийката а на мене да дадът картончето с тяхните камъни по техните глави

9

Анонимен

преди 2 години

На 6 месец от началото на ваксинацията вече имаме ваксини и се хвалим хвалим хвалим. Добре, че като видя, че не можем да се справим преди 2 месеца се намеси ЕС.Иначе всичко е на автопилот и пунта мара приказки.

8

Анонимен

преди 2 години

Бай *** до онзи ден искаше Пфайзер. Дойде Пфайзер, ама Бай *** не се ваксинира. Е, пределно ясно е, че тези, които не попадаме под знаменателя и прякора Бай *** сме се ваксинирали отдавна. Тези, които издържаме икономиката и плащаме жалките заплатки на Бай ***. Абе, животът си знае работата. Падам от смях как сервитьори и склададжии с по 2000лв. заплатки седнали да се перчат как разбрали конспирацията. Направо ми се насълзяват очите от смях. Ама животът достатъчно ги е наказал.

7

Анонимен

преди 2 години

Кунчо преди да започнете да ваксинирате затворниците изчакайте цялата ви шайка барабар с главатаря ви Б.Б. да влезете зад решетките и тогава всички ще ви ваксинират.

6

Анонимен

преди 2 години

Броим дните до трибунала, марионетка.

5

Бойколанду

преди 2 години

Ваксини има но теб никога те нямало безумнико Ти си по скоро за Карлуково НО ИМА И ДРУГИ КАТО ТЕБ ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЛОЯТО СЕ УПОВАВА НА НЕКЪДЪРНИК КАТО ТЕБ

4

Анонимен

преди 2 години

Аре стига с тоа вирос. Он се скапа като ГЕРп.

3

Ник

преди 2 години

единствения имунитет 100% сигурен в този МАщабен експеримент с човешкото здраве и геном, е съдебния имунитет на производителите, разпространителите, пропагандаторите и инжектаторите на тази ваксотрова. ЗА СЕГА. Но този имунитет няма да ги спаси от народната "любов" като почнат да *** като мухи жертвите им. сега и за децата точат лиги да ги модифицират генетично!

2

Анонимен

преди 2 години

Ваксините подриват имуната система,а действието ще продължи 10 години дори този вирус да е изчезнал, ваксинираните развививат болеста от която са ваксинирани, също така като няма проблем при съответната болест, ще избие нещо друго за което не са подозирали в следствие на ваксината..

1

Щерю

преди 2 години

Даже гледам плават ваксини и в канала зад Малък градски театър...