28

Джон Ленин

преди 2 години

До Анонимен 31 Е , НАДЯВАМЕ СЕ РУСКИЯТ АГЕНТ , НЕДОРАЗУМЕНИЕТО С КНИЖКА ЗА ПИЛОТ ДА ЗАКУПИ НЯКОЙ ХЕЛИКОПТЕР , ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО АЕРОПЛАНИТЕ ...

27

Анонимен

преди 2 години

черната му душа е вече при рогатия го чака

26

ШибиРиби

преди 2 години

Айде телевизиите осиротяха, един дежурен лаладжия по малко... поне докато ходи с бинтована кратуна.

25

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да струва 4овешкия живот е по-скъп, но мутрата Борисов от крадене не можа да отдели 10-тина милиона за поне един хеликоптер за здравни нужди!

24

Анонимен

преди 2 години

До Бай 100ян Байо, пробвай се да си купиш още десет мозъчни клетки, белким разбереш колко струва хеликоптер, способен да спасява хора в сложните условия на високата планина.Успех в покупката ;)

23

До 30

преди 2 години

Да, и аз разбрах така, фирмата е фалирана през 2019. Джипко Бибипко ги умее тез работи, магистралните му градежи са само за мИмиджъ. Останаха ли още заблудени офце

22

Анонимен

преди 2 години

Имаше 2 хеликоптера с екипажи и оборудване, но Бацето фалира фирмата която ги държеше. Той иска само той да разрешава и забранява за кого да се лети.

21

До Бай 100ян

преди 2 години

Байчо, би ли си карал хеликоптерчето с такава увереност и през нощта, в ниска видимост и насрещен вятър, а?! А, и още... да се задържиш във въздуха на едно място при такива неблагоприятни климатични условия, докато качат и натоварят ранения. После да се върнеш, като гледаш да не повредиш още товара. :) Ако можеш да го направиш без страх, цани им се доброволец, нали биеш тъпана тука.

20

ПИБ фалит

преди 2 години

Главният му спонсор Цеко Жирардели да му купи хеликоптер за следващия път като се пребие

19

аре у лево

преди 2 години

Колко милиона ще се потрошат за спасяването и лечението на този *** и агент на ДС?

18

Анонимен

преди 2 години

Смятаме, че 1-2 милиона лева да добра цена за спасяване на безценния Каролев и той трябва да я плати.Да не се отмята като техния кумир - Айн Ранд.Цял живот да пишеш лъжи и накрая да се омацаш като нея.

17

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия грижи за милионер - престъпвик!

16

Анонимен

преди 2 години

През седемдесетте години здравето на Ранд се влошава. През 1974 г. е оперирана от рак на белия дроб, причинен от тютюнопушене. Въпреки критиката си към политиките за общодостъпно здравеопазване, Ранд настоява и получава реимбурсиране на медицинските си разходи, като полученият от нея чек е на името Ан О'Конър, както тя се казва по мъж. По думите на адвокатката ѝ *** Прайър това се е наложило, понеже докторите струват повече, отколкото може да се изкара с писане на книги, и тя щеше да остане разорена.

15

Анонимен

преди 2 години

Този индивид нее добре със съдържанието в черепната кутия. На 60 години е тръгнал сам в планината и да си мисли че е на 30 е много лошо. На тези години трябваше да дондурка внучета и да ги разхожда в парка. Ако прескочи трапа да си смени навиците от младите години. Защото тези навици ще го пратят при св. Петър. По иинтересното е кой е подал сигнала до спасителите като индивида е бил в безсъзнание. Оня дето го затрупа лавината го зарезаха за след като се стопи снега. Тогава ще го намерят замразен

14

къв е що е не знам

преди 2 години

Само знам,че той крещеше най-много срещу валутния борд!

13

Анонимен

преди 2 години

Да беше купил хеликоптер за планинско спасяване.

12

балканджия

преди 2 години

С планината майтап не бива!Там трябва да си точен!Иначе-лошо!

11

Анонимен

преди 2 години

Значи за Каролев идват най-добрите лекари от Пирогов с хеликоптер ги карат, а ако беше обикновен човек? Щяха да го оставят да умре и нямаше и един ред да напишете за него... Много дразни двойния стандарт, пред Бога всички сме равни

10

Анонимен

преди 2 години

ами те парите за хеликоптера са на сигурно в швейцария, ко ривети?

9

Анонимен

преди 2 години

Боже, боже, защо само предупреди и пожали този отвратителен минен лобист и застъпник за отравяне на българската природа. БЪДИ ПРОКЛЕТ О НАХАЛЕН ЧОВЕЧЕ!!!!!