14

Коментар

преди 2 години

Колкото са виновни хората за замърсяването, все пак е повече от различните институции. Защото не институцията разхвърля ***, а човека. Обаче за конкретни лоши решения, като оградата на паркинга пред община Оборище, си е 100% грешка на общината, защото оградата можеха да я монтират до самите паркоместа и да се вижда добре пътя. Питайте Милова от СГО дали и пука, че е оставила оградата там.

13

Щерю

преди 2 години

Това са боклукомелачки с дизайн на крави...

12

Д-р Исня

преди 2 години

И после пием мляко с микропластмаса. В България няма чиста почва. Където и да съм ходил из нивите, все намирам стърчащи полузаровени от плуговете бутилки от Фанта, Каракачантички и торбички от прахосмукачки. Там никнат родни, чисти и хубави пшеница, царевица и жито! Или поне така се успокояваме.

11

Анонимен

преди 2 години

И от другата страна на околовръстното Обеля крави и до магистралата крави - Яж народе "био" с олово и живак от "реномирани" ферми !

10

Професор Пръц

преди 2 години

Швейцария на Балканите...

9

Каунландия

преди 2 години

Така е в радевата държава!

8

Анонимен

преди 2 години

А защо Радев и калинките му от правителстеото спят и не са изчистили?

7

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в Тубата - Отровният кръг (2015)

6

Анонимен

преди 2 години

Спрете вноса на отпадъци от чужбина и особено на отпадъци от държави от извън ЕС!

5

Анонимен

преди 2 години

До 3. Слабо си информиран. Първо Кремиковци бълеаше отрова в Соф. Поле. ЕС ни помогна фа го спрем. Второ лозовите масиви не се подържаха тъй като няма кой да работи. Ако работи някой лозе той е частник. Субсидиите самного , но се оказват и малко. Пак няма кой да работи.ик

4

Анонимен

преди 2 години

Софийското поле си е едно големо село, просто там е столицата :))) Допреди Освобождението са били 10 к градче или село, както искайте го разбирайте :))

3

Анонимен

преди 2 години

Има ли учудени. Когато пиша че Мутроландия е превърната в Коч..ина никой не вярва. Това което виждате на снимката нищо не е. Има и по страшни места където се идхвърлят и отровни отпадъци. А колко подородна земя пустее бедна ви е фантазията да си го представите.А бибитко иска да го обичате. Играе по кава.ла на еврог..йците и ни унищожава безвъзвратно. Стигнаха до там че предложиха стотици хиляди евро да си унищожим лозовите масиви. Представяте ли си каква наглост и безочие са евро.гейците.

2

Анонимен

преди 2 години

До1 не е така. Кмета ненси е в час. Както и администрацията му. И така по веригата от централната влсст на Общината.

1

Край

преди 2 години

Ааа да това го направи ББорисов