459

Сотир

преди 3 години

Всичко се случва по масонска линия. Ложите си връткат кинти, номера и ***. Имената на партите и политическата им ориентация са за балъците.

458

none

преди 3 години

До АнонименДа доста тъжно изказване ... от човек който смята, че е някаква алтернатива за България... а всъщност е доста елементарен ...

457

Анонимен

преди 3 години

Аз бях приятел с тези хора и не се срамувам да го кажа. Бил съм близък с Васил Илиев, с брат му Жоро Илиев. Познавам Поли Пантев, Дмитрий Минев-Димата Руснака. Да си мъж, означава да си държиш на думата, да си широко скроен, да имаш достойнство. Абсурдно звучи, но някои от тези хора наистина бяха такива. Не се срамувам и не съм се страхувал от тях, изповядва се Дългия.

456

BAHKATA

преди 3 години

Бившият шеф в Мултигруп проф. Стоян Денчев: Илия Павлов ме изкара от болницата, за да дам пари на Слави!

455

Дочо

преди 3 години

Прости внушения, а иначе от същото с друга височина.

454

Слави Номер 1

преди 3 години

Няма по - достоен и истински от Слави. Естествен, директен и винаги себе си. Толкова отличителен с качества и характер, начин на мислене и ценностна система. Единствен от рода си, неповторим. Достоен за възхищение и респект. Човек на истината. Феномен. Фактор за България. Винаги и вечно номер 1. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Слави, обичам те! Завинаги с теб.

453

Анонимен

преди 3 години

Щом младите се хаесват, да се вземат. Двамата младоженеца да се целунат. Честито! Въоса е: Шишето на благата ракия, с дупка ли е ?

452

Анонимен

преди 3 години

а,и също пуснаха и Жан да вземе някой глас от Корни,"патриотите" ще се обединят да вземат и те някой глас, та цялата мафия е впрегната да се отстрани БСП на Нинова, единствената сериозна пречка. После "новите" като възпитат джендърско поколение нищо не може да се смени, идват глобалните ***, на кой щерка му взела щерката на съседа, на кой син му довел за "снаха" момчето на приятелското семейство, на кой детето отнето щото не са съгласни да си смени пола, няма внуци, няма правнуци, масово докторите назначават хормонална терапия на тинейджърите и прочие добри перспективи.Е, май си го заслуж

451

Анонимен

преди 3 години

абе герб повече от десетилетие набиваше в кратуните на матр'яла, че бсп е лоша, щот са комунисти, а те били добрите. Да, ама комунистите са у герб,а бсп на Нинова, след като разчисти от старите станишевски муцуни, няма нищо обащо със старата бсп.Така че това е ясно вече на всеки.Бяха яка опозиция на герб и сега продължават така, затова фокуса на герб на следващите избори е пак БСП Нинова. А Славчо е герберска патерица щото той се крепи от ***, явно е поел "анганжимента" от сащ да ги наслага по общини и други постове. А ДБ пък ще правят същото ама за джендърите. Затова се гушнаха и очаква

450

Анонимен

преди 3 години

я, тук може да се коментира, а от няколко дни в дира без причина не мога да коментирам, а от днес дори не ми дава да чета коментарите, робота чеква зелено, като пусна просто замръзва и после казва времето ти изтече , пак робота, пак замръзва и така, а сега и коментари не мога да чета. Аман от цензури, дано ги пратят всичките в затвора, с раирани пижамки да ги видя скоро тези долни престъпниц

449

Анонимен

преди 3 години

Само не мога да разбера,защо Демократична България се сдуши с кегебейските формирования на Чалгаря и ДПС?

448

Анонимен

преди 3 години

ДБ,Слави и Мая са патериците на Шиши и Черепа!

447

еййй

преди 3 години

Като се харесват ,да се вземат и да ходят да се плякат-и без това и двете формации са отвратни !

446

Анонимен

преди 3 години

Днес е чудесен ден - никога повече няма да има герберуги във властта.

445

анонимен

преди 3 години

До ЕхаСлави изобщо не може да се мери със Зеленски.Той спечели президентските избори с близо 70% и след пова парламентарните с абсолютно мнозинство.Той е наистина шоумен,а не клоун,интелигентен е,харизматичен,говори добре чужди езици,семеен.Всичко това обаче не помогна много Украйна да прокопса.И сега мнозина украинци оценяват Порошенко,който към края на своето управление беше мразен не по-малко от ББ.

444

Анонимен

преди 3 години

Слави гледа лошо, някой му е изял закуската.

443

Еха

преди 3 години

Чалгарофона мреше от мъка, че един клоун като него преди стана Президент на Украйна.Сега има шанс да се опита да го догони...не да го стигне.

442

До 468

преди 3 години

Ето това е много хубава въпрос !

441

Слави Номер 1

преди 3 години

Не всеки си изразява емоциите публично. Много хора си ги пазят вътре в себе си. Аз също не показвам на лицето тва, което ми е на душата. Бъдете по - широко скроени, приемайте и чуждото мнение и поведение. Не всички хора са еднакви. Физиономият далеч не е всичко, което човек е отвътре.

440

До Слави Номер 1

преди 3 години

Аз пък се мъча да си го спомня естествено-усмихнат, и не се сещам ! На човек каквото му е в душата, това му е на лицето ! Ако се добере до властта, цяла България ще стане като него !