49

L.

преди 2 години

Изгубил се, бил в гората. Намерили са го. Четете и не-англоезични сайтове като на ИТАР-ТАСС например.

48

Нищо ново

преди 2 години

До Крим не е руски: Що за г'лупост си написал?А лекарят взел, че се появил. Четете статията малко по-горе. Но това няма значение. Важното е: всеки ден "тумба-лумба Навални". Днес го заболял крака - статия. Утре го заболял гърба - пак статия. Точно според поговорката - "луд свири, луд играе - който гледа, акъл няма".

47

Крим не е руски

преди 2 години

българите сме на страната на Президента Навални.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен" ... доктора намерен ... " Къде го прочете - Ей тука на сайта е вече.ТО нашите докато препечатат 'новината' и тя мутира в 'лъжина'.

45

Анонимен

преди 2 години

Да не е отскочил до солсбъри да метне един новичок?? Че англетата нещо го закъсаха с компромати.

44

Анонимен

преди 2 години

" ... доктора намерен ... " Къде го прочете, дай източника да прочетем и ние!

43

Обективен

преди 2 години

Хайде да Ъпдейтнете статията,доктора е намерен , за разлика от Каролев в добро здраве.

42

Анонимен

преди 2 години

" ... статия та пълна каша ... " Какво неясно има? Първият лекар е защитавал тезата че не е отровен, или по- точно е пренебрегвал тезата с отравяне. Затова скоро е бил повишен. Може би сега е започнал да говори истината или и да не е, без свидетели е по-чисто. И другите два лекаря са били близко до случая, т.е. знаели са истината. А който много знае не отглежда стари кокали! Просто като леща.

41

тя

преди 2 години

Стига с тоя - писна ми от него !

40

4epa

преди 2 години

ДЪЛГАТА РЪКА НА ПУТИН - ЩЕ СПАСЯВАТЕ НАВАЛНИ А !!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 2 години

По-пропаднала държава от Русия НЯМА.

38

нормално

преди 2 години

е лекарят който е лекувал Навални да изчезне. С какъв акъл го лекувал, а не го е оставил отровата да свърши лечението. Сега го търсят.Сега виц - Гарабет пита Киркор какво търси под уличната лампа. Търся си загубения ключ, отговорил Киркор. А къде го загуби. Ей там. А защо го търсиш тук. Как защо, там е тъмно.

37

Анонимен

преди 2 години

Леонид Волков от началник на щаба стана началник на кабинета на Навални.Работата расте. Да взема и аз ли да стана блатер?

36

Анонимен

преди 2 години

Безоразно неграмотна статия. Ужас.

35

Анонимен

преди 2 години

Трудно изразяват мислите си съвременните журналисти. Материалът е пълна каша.

34

А питам само:

преди 2 години

До септември ли ще ни пускате тези "интригуващи" новини?/за незнаещите - тогава се очаква завършването на Северен поток 2/

33

12 ангела на върха

преди 2 години

До Анонимени "украсете с нещо за вечните двама агенти на КГБ"Тая информация е фен клуба в който членуваш.За пример друго фентъзи: Ако се зачетеш в "логическите" обяснения на Star Wars - и там има такива теологически проблематики за които се спори!

32

Айде де!

преди 2 години

Пуснете последната новина че го местят в моргата и стига сте ни мъчили!Моля, моля, моля, моля, моля, моля, моля, моля, моля, моля, моля, моля!/по едно моля за всяка статия дето сте ми набутали пред очите/

31

Анонимен

преди 2 години

"украсете с нещо за вечните двама агенти на КГБ".................Не си чел пасквилите на жЮрналЮгатаГрозев. Според него, Боширов и Петров вече не са вечните двама агенти на КГБ, а били повишени по служба и работели за Кремъл. Афторът да уточни: След като вечните двама агенти на КГБ сега били повишени по служба и вече работели за Кремъл, преди повишението За Кого са Работили?

30

dodger

преди 2 години

докога ще наричате Навални опозиционер? Сега дори станал "опозиционен лидер". Той никога не е членувал в опозиционна партия, нито има собствена такава