73

Анонимен

преди 3 години

А нещо за процеса по замъгляване на изхващаните шпионски катилчета, няма ли да получи гласност?

72

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКО КОЕТО ИСКАМ ДА КАЖА ЗА МАЯМАТА ВЕЧЕ СТЕ ГО КАЗАЛИ ПОД МЕН САМО ГО УМНОЖЕТЕ ПО 200 ОТ МЕН.

71

4epa

преди 3 години

МАЯ КОСТИНБРОДСКА- ГАЛЕВА - ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 3 години

маяма- миризлива антижена- аут от следващия парламент!

69

Анонимен

преди 3 години

Кога най-после ще осветят маямата за връзките и с истинската мафия- галеви и черепа? Докога тази противна жена ще ни тормози с истериите си? Няма ли кой да я постави на мястото и- на бунището?

68

Тошо

преди 3 години

Радвам се защото за това бяхме по протести за да има промяна млади и умни хора нови като мая да се появят за първи път на политическата сцена. Президента да направи правителство от шапкари никога не работили. Това вече е промяна!

67

Дядо сладострастен

преди 3 години

Хубава е и може да вика. От село е няма да има против да прави любов в обора. Я ми я пратете. Да ви покажа как с вълшебната си гега укротявам опърничавата.

66

Анонимен

преди 3 години

Има урви. Има и големи урви. Ама големи, грозни, нагли и гнусни урви рядко се срещат.

65

Анонимен

преди 3 години

Направиха си превратчето начело са Фигуранта и сега вият пак.Корупцията се доказва и осветява от съда.А не от истерички като Манолова, Капон и Нинова.

64

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ПРОЦЕСЪТ ПО ОСВЕТЛЯВАНЕ НА РУСКИЯ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНА.

63

Анонимен

преди 3 години

Мислех че е Мая пчеличката, а тя се прави на Мая светулката.Всъщност е Мая конската муха.

62

Анонимен

преди 3 години

Процеса започна с фалстарт. Защото точно Манолова го започва , а не е за това. Само ще се влоши положението още повече.

61

Анонимен

преди 3 години

КОМИСИЯТА ПО РЕВИЗИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ, МАНОЛОВА ЩЕ БЪДЕ ПРАТЕНА В ЗАТВОРА ЗА ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА РУСИЯ.

60

Галевица

преди 3 години

Шашкъния и гламотия в изобилие !!!

59

Демоне, излез!

преди 3 години

Мая разбира се няма да влезе в следващия парламент! Никой не иска истерични жени в Парламента, които променят дневния му ред с личните си позиви.- Мая отказваш ли се от Сатаната? - Мая отказваш ли се от Сатаната?- Мая отказваш ли се от Сатаната?- Не, не се отказвам! Аз нося Ада във себе си! Анатема! Анатема! Анатема!

58

67809

преди 3 години

Чакаме разкриване и на ужасяващите далавери в Пазарджик...това,ако стане,значи държавата има шанс...тоя кмет там дпс и герб го стимулираха и коли и беси страшно..дано има Видовден

57

обективен

преди 3 години

Най- сетне сестра Галева ще светне като светулка ха ха ха

56

БЕЗ НАРКОМАНИ И ЛУДИ

преди 3 години

ТАЯ ЛУДА БАБА ДА СИ ПИЕ ЛЕКАРСТВАТА- СЛЕД 45 ПАРЛАМЕНТ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КОНТРОЛ ЗА ЗАВИСИМОСТИ И ПРЕГЛЕД ОТ ПСИХИАТЪР.БЕЗ НАРКОМАНИ И ЛУДИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

55

kl

преди 3 години

няма ли кой и как да озапти тази жена, тя не се спря, нито понесе нещо за Костинбродската афера нито нищо и продължава да трови въздуха с откровени лъжи, ужас не се търпи вече...

54

Сестра Галевица

преди 3 години

Стана омбудсман с гласовете на ГЕРБ,сега плямпа,че...ГЕРБ били сковани от страх от нейната комисия!?!? Къде си хукнала на,толкова си прозрачна..Костинбродска лъжа 2 ли ще ми правиш?? На изборите на 11 юли сте АУТ от парламента,отивай в партията на Черепухиня.Седнала за морал да бръщолеви..имай срам малко *** - Галевата метреса,Божкова ***..Напусна бащата на двете си деца,и се хвърли на Ачо Найденов..и него за резил направи,един път не си му сготвила манджица,риза не си му изгладила,СРАМОТА