30

Почва се

преди 2 години

Радев взе властта. Пак се връщат мутренските години с показните убийства. Ще го намерят. Самоубили са го с удар от два сноуборда в главата

29

Анонимен

преди 2 години

Днес нямаше ли ексклузивен брифинг по Севда ТВ?За един приятел питам.

28

Анонимен

преди 2 години

Където ида мамо, все ме бият. Та и на Королев работата същата. Все се навира където не му е мястото. Тръгнал да се снима за Фейса като дечурлигата. Аламколоууу, ако се криеш и шашкаш хората ще ти е за последно да ти се върже някой. А ако наистина си се запилял по скалите жалко за годините ти. Не ти дойде ума цял живот.

27

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

На клипа се видяха и други хора, така,че вероятно имат представа на периметъра в който е, а и той сам си каза къде ще се пуска

26

Анонимен

преди 2 години

Този ако въобще е жив едва ли ще преживее на 60+ г. -10 или - 9 градуса на открито нощно време. Днес писал, че е на връх Тодорка.

25

Анонимен

преди 2 години

Рядко npoтивен тип. Ако е умрял поне няма да му слушаме глупостите по телевизиите.

24

до Джедай Мастър

преди 2 години

Ама те не стоят да гледат. Това е спам бота. В спам бота има золожени думи като етикети. Когато системата прихване дума от етикета и се цензурира автоматично. Нали не вярвате, че има 500 мо..да тука и зяпат всяка статия под лупа? Статиите са милиони в този сайт. Да не са и милиарди. Напиши нещо в стара статия със същата дума и ще видиш пак ще се цензурира. Спам бота дебне. :D Пазят заради езика на омразата някой да не докладва, че не се спазва правилото. Пиши си... това е изкуствен интелект. ;D

23

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Шансът да го открият в добро състояние е голям,защото е лято, но ръба от който показа клипа е доста сериозен и всичко може да се е случило, като мини Хималаи е там така,че всичко е възможно

22

Анонимен

преди 2 години

Крие се. Не му вярвам ама изобщо. Това е пиар кампания.

21

R1

преди 2 години

Напоследък всякакви жмуди започнаха да катерят върха. Много филми гледат милите и много желание за позьорщина ги заслепява. За няколко кадъра в инстсграм ще се изпотрепят.А Каролев е жалък ***. Нито физиката му е за там нито техниката. Едно е да си офис плъх и демагог, друго е да жиеееш в планината.

20

Дано го намерят жив

преди 2 години

Дано го намерят жив, човека!

19

Shtagi

преди 2 години

Този ако не прави някаква постановка, значи е паднал върху някоя скала. Сноуборд, Сплитборд по оголените скали по това време.

18

Анонимен

преди 2 години

Човек е все пак,всичко да приключи донамирането,заблуден.Инак,Да ми подскаже,Шерли Холмс,не-що.Примерно,аз излизам със сноуборда.Кой ме знае къде съм? Защо в 16h,някой ще тръгне да ме дири.Кой, щенадуе свирката,когато е светло.Само аззнам къде съм.Някой да помага,щотоникой никога не търси ,ако нещо ,не еминало време,за притеснения.Вярвам50/50.

17

Анонимен

преди 2 години

Колко пъти им се каза да си носят раница с устройства. Като нямат устройство за лавина къде да ги търсят? Това да не е като да тръгнеш за гъби? На колко е години? Разбирам да е младо момче, ще кажеш младите са безотговорни и безстрашни. Ами този рааапон къде е тръгнал сноуборд ще ми кара. Не си ли вижда дъртозата? Сега беля си отваря на семейството да му берат дерта.

16

бай Миле

преди 2 години

Тоя само той си знае що за "икономист" е... скапано платено крачетало! Айде сега да чака най-големият си спонсор цеко да го намери...

15

Анонимен

преди 2 години

Това е новият щам на коронавируса - преди няколко дена покори Еверест, а сега почна и хора да отвлича. Веднага карантина 2 седмици, за да се ограничи разпространнието му!

14

Анонимен

преди 2 години

Кредитен милионер и както в песента. Човека взе парите и каза чакай и духнал.

13

Анонимен

преди 2 години

Къде е тръгнал на сноуборд с дископатията?

12

Анонимен

преди 2 години

Телефона му е изключен или не могат да го локализират?

11

Анонимен

преди 2 години

Крие се някъде. Пане се надявам да си рави шега. Той е малко дивак. Беше избягал така през полето от Банско по време на карантината. Скатава се и гледа да види кои са му приятелите.