50

Конспиратор

преди 2 години

Дали не го е инсценирал и вече с крадените Милиарди е на Сейшелите с нова самоличност?!

49

Анонимен

преди 2 години

Много хора са за там, доган, пеевски, цонев, бисеров, карадайъто, цялото дпс, бойко, десислава, цвъки, фандъчката, миро, дончев, нинова, първанов, лупи, станишев и цялата измeт досега.Дайте им само по един сноуборд и ги пуснете от високо.

48

Аз видях,

преди 2 години

Путин го отвлече!

47

йохохо

преди 2 години

А какво стана с момчето, което през март месец го затрупа лавината в Рила? Не се чу да са го намерили.

46

Амед Азнавур

преди 2 години

тоя *** дано не го докопа някоя клета животинка,че ще се натрови

45

Анонимен

преди 2 години

И Байдън може да е замесен

44

Анонимен

преди 2 години

Супер противен тип.Нищо позитивно нямаше в него.Лъжеше и мамеше навсякъде в студиата.Поредният медиен клоун.

43

Анонимен

преди 2 години

Закъснявате с обвиненията,според мен Бойко е карал пред него и е стопил снега и Каролев човека е паднал, няма кой друг да е виновен

42

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Дано да се е...скрил в някой заслон и там да го намерят спасителите.Сам човек в планината си е жива...лудост.

41

Анонимен

преди 2 години

То пък да не стане нещо с някой в тази държава.Веснага започват плюнките във форума по него.Дано да е ПК. Колоритен е. А и не е глупав човек.

40

до Джедай Мастър

преди 2 години

Това е само моя хипотеза, която не мога да докажа. Така предполагам. Мисля, че когато се изпраща статия тя се генерира и не би било нормално автора да може да смени съдържанието. Заради това е защитата. Не заради друго. Един път одобрена статия да не може да се промени изцяло. Но пак пиша това е хипотеза. Не мога да го докажа. Както и да е. Няма хора безгрешни. Който не работи само той не греши защото стои или лежи и не прави нищо. Когато се работи с голяма скорост стават технически грешки.;)

39

Анонимен

преди 2 години

Рестарт на системата. Още много изгубени ще има в Пирин. Рила. Та и до Странджа ще стигнат. Рестарт. Досега квото било, от днес нататък няма да е така. Не го търсете, и без това беше досаден тоя. Иде война, доколкото може да се каже Гангстерка. А бе мафиотска работа. Ще се чисти. Има какво. Кой с кого бил, ама как, ама защо. Почна. Няма връщане. Ей ви нов живот. Нали искахте? Вие няма да го живеете, но поне внуците ви... да се надяваме е ще го.Кот такоа.

38

до 37

преди 2 години

Каролев ми е набор.Днес плувах 3км за 1 ч и 2мин,вчера тичах 10км за 55мин.Всичко е относително

37

Нане

преди 2 години

Тоя царски лакей...Тоя ***,твърдеше,че Българите работели много малко и нямали производителност на труда... Господ бави...Но не забравя... Наред са герберастията...

36

ШибиРиби

преди 2 години

На тоя му немам вяра коще да са включва наживо. Сигурно мези суджук и каварма кебап в некоя механа в Банско докато баламите го търсят.

35

аз съм 47

преди 2 години

Исках да напиша банван съм и не съм се сърдил на спам бота или на сайта защото разбирам какви са правилата. Неволно съм написал нещо и съм бил забранен за 24 часа. По принцип не съм агресивен човек. Но съм банват не един път. Та за това имайте търпение и бъдете толерантни. Сайта е хубав. Лесно се генерират коментари.

34

до Джедай Мастър

преди 2 години

Не могат да поправят собствените си статии защото изпращат онлайн статиите и нямат статут на главен редактор или главен мо - д. Те изпращат статията и системата я генерира. Само до тук имат ключ. Нивото за редакция е от панела само на хора с тези правомощия. Не може автора да редактира. Редактира само оторизирано за целта лице. А колкото до критериите - те са заради изискването за стопиране езика на омразата. Все пак това е поле за коментари без верификация и трябва да има защита :)Банван съм.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя човек ще си намери накрая белята с това скитане по планините !!

32

До 33:

преди 2 години

Нещастните случаи нямат никаква корелация с напредналата възраст.Много сте ми жалки бившите спортисти да давате акъл кой какво трябвало да прави на определена възраст - нито имаш знания, нито квалификация да вменяваш на хората, че не трябва да се занимават със спорт.Колкото до статията, наистина Каролев е много дразнещ с перченето си и държанието си в телевизиите, но аз лично му пожелавам всичко да мине благополучно.

31

до 41

преди 2 години

Човек се загубил. Алооо, с Бойко ставате-с Бойко лягате. Нали не искате да го гледате? Вожд ни бил. А на Вас като не ви е еня за Бойко що питате за него по нощите в статия за загубен човек? Айде -малко респект към хората. Загубил се човека. Може да бере душа някъде по скалите. Имайте малко уважение поне.