15

Операция разможение

преди 3 години

Трябва доста повече да се постарае да оплоди много повече жени, за да вдигне бройката на бъдещите избиратели гласуващи за лумпенски партии.

14

Ковид мутант

преди 3 години

След години ще се проявят и разберат мутациите.

13

Супер новина

преди 3 години

Детето ще бъде с жендърна ориентация от новото модерно поколение.

12

Анонимен

преди 3 години

Честито да ви е жива и здрава рожбата, мног да ви радва и само хубави моменти.

11

Анонимен

преди 3 години

До Четете бе хораКак не е окупирана като и Роско призна, че немците са правили мостове на Гюргево за да влязат в България. Това с релсите са трикове за да спасят кожата фашистите и царя след войната.

10

Кака

преди 3 години

Да е жива и здрава! познавам случайно Росен Петров, изключително земен и интелигентен човек и мъж. Кажете му едно благодаря ,защото той измисли кампанията Българската Коледа, която спаси много животи....Както и да е ....Не сме читаво племе и това си е...

9

Четете бе хора

преди 3 години

До Анонимен 24България никога не е била окупирана от Германия, а евреите в Македония са били предадени, тъй като България макар и да е администрирала тази област, там реално е имало немски войски, а българските евреи са спасени след намесата на Царя и българския парламент и българската църква, както и с оправданието, че и на България ѝ трябва работна ръка! За разлика от Германия, в България населението е против изпращането на евреите на смърт и заплашват да легнат на релсите на влаковете!

8

Анонимен

преди 3 години

Гледах го за евреите и нищо не казаха защо са предали евреите от Македония на Германия а пък бг евреите ги били "спасили". Бг фашистите са участвали в етническо прочистване в Македония, защото евреите там са били срещу тях. А в България окупирана също от Германия, не са могли да ги хванат защото са се крили в партизанските отряди на БКП и така се са спасили или са избягали в СССР.

7

Анонимен

преди 3 години

Жива и здрава - на деня на Европа.

6

Браво!

преди 3 години

ДА МУ Е ЖИВА И ЗДРАВА!!! ДОГОДИНА - ПОЖЕЛАВАМ БРАТЧЕ!! ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ВОДЕЩИ НА ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕДАВАНИЯ В БГ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ - ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ!!!

5

Анонимен

преди 3 години

До BergenКакъв трябва да го играе?Води някакво предаване Операция История. Има го в тубата. Изгледах 2 серийки - за взривяването на Св.Неделя и за 9-ти септември.Не знам защо го водят русофил.Гостите които кани са по-скоро антирусофили. То не че нещата може да се скрият де.Това мнение изградено от преглеждане на 2 серийки де.

4

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на дъщеричката да е като славей, а да не тренира за оперна певица!

3

Saki

преди 3 години

Роската е пичага.

2

Анонимен

преди 3 години

Честито на семейството !Да расте и хубавее, като слънчице да грее !От екипа на Слави, Росен Петров ми беше любимец. Начетен и интелигентен човек .

1

Честито

преди 3 години

Да им е живо и здраво детето.