30

:)

преди 2 години

Ако имате къща и тя може да рухне и да убие някой - не сте виновни - авария.Да ни е жива и здрава прокуратурата....ей няма друга като нея. Българския съд си съперничи само с Руския съд..най-добрите.Да живееш в БГ е Радост, Радост.Седи в къщи не гласувай и се пази..да не падне нещо.

29

Анонимен

преди 2 години

Държавата с нейните органи ни натиква пред носа с нейните действия, че ние не значим нищо за нея.Цял куп от едни хора ходят и ровят 6 години за да излязат накрая и да кажат, че не са свършили нищо.Не вярвам в българското правосъдие, не вярвам на българските съдии, адвокати и на цялата им съдебна машина.Не вярвам и не съм единствен.Изпитвам съжаление за редките случаи на доблестни юристи като Лозан Панов, които са принудени да търпят едноклетъчни около себе си. Бог да ни е на помощ..

28

Анонимен

преди 2 години

Де факто съдът легитимира освобождаването на собствениците от наказателна отговорност.Щом в центъра на столицата ни загиват две млади момичета и държавата и съда вдигат рамене след 6 години, мога да си представя какво става с по-леките престъпления. Ако аз сгафя нещо, ще менатикат в пандиза, защото съм обикновен човек, но ако някой богат селски бабаит сгафи, за него оставка и спокойни старини.Това не е безучастие на съда, а безразличие.

27

!!!!

преди 2 години

Когато няма правосъдие, избуява анархия, саморазправа! Да се молят съдиите да не се почне от тях! Виновни има, но за тази присъда е виновно цялото общество. Търпим безумия и разтакаване!

26

Анонимен

преди 2 години

Прав е Слави, няма такава скапанадържава като нашата никъде.

25

Анонимен

преди 2 години

Изводът е, че държавата не носи никаква отговорност за никой от нас.Нещо повече, тя дори не се интересува от нас.

24

Анонимен

преди 2 години

Тук става дума за престъпна безотговорност, която трябва да се поеме от един от следните като професионалисти в своята дейност: Инженерът, строителният надзорник или строителят. Собственикът може да бъде само виновен, ако е притискал един от другите трима да спестят от своите професионални отговорности. ВИНОВЕН ТРЯБВА ДА ИМА. Това, че няма и не може да открият кой е виновен, означава КОЛКО ЗЛЕ е положението в нашата страна на всички етажи във всички дейности на "професионалистите".

23

4epa

преди 2 години

РЕЗИЛ, СРАМ, БЕЗО4ИЕ, РУШОЖЕДИ, ХОРА БЕЗ ГРАМ МОРАЛ И ДОСТОЙСТВО - С ЕДНА ДУМА ...!!!!!!!!!!!!!

22

Тгж

преди 2 години

Ние си пеним и си пишем, родителите на децата са почернени завинаги, две момичета умряха и разбира се виновни няма. Всичко е наред, бая време им взе на тия магистрати да решат, цели 15г. Евала, спете сега спокойно на всички по веригата, изпълнихте си дълга. Корупция, кражби и схеми за усвояване на пари. С това сме известни навън, БГ най бедната страна на ЕС. Дано един ден поне съдбата да ги накаже тия нищожест.ва.

21

мак

преди 2 години

Бг антиправосъдие. Не стига, че делото се влачи с години, за капак няма виновен. Да не би духна силен вятър тогава и той събори къщата?

20

Анонимен

преди 2 години

Чия е сградата? ...и ще си отговорите на всички въпроси.

19

Чужденец

преди 2 години

Сградата е под ремонт, районът около нея не е обезапасен, ама виновни няма?Да ви и съда, и съдиите, и държавата!

18

Анонимен

преди 2 години

САМО ТАКА ЩО НЕ ПРОВЕРЯТ ДАЛИ Е ПРАВЕНА ЗАСТРАХОВКА НА СГРАДАТА ОТ КОЙ САМО МИЕ ЛЮБОПИТНО ОБИКНОВЕНО ГИ ПАЛЯТ.

17

Анонимен

преди 2 години

Като работех на запад ми направи впечатление че акт 16 никой проверяващ няма да постави подпис ако дори устър клема в инсталацията е променена с ваго ( имах такъв случай) ДНЕС ХОДИХ ДА ГЛЕДАМ НОВО СТРОИТЕЛСТВО ЗА ДА СИ КУПЯ АПАРТАМЕНТ. ОСНОВИТЕ СА НАПРАВО ВЪРХУ БАЛАСТРАТА И СЕ ВИЖДА. КАКВО СЕ ВИЖДА ЧЕ САМО ЛАМТЯТ ЗА ПАРИ БЕЗ КАЧЕСТВО. НА ЗАПАД ИМА КОНТРОЛ И НИКОЙ НЕ СИ СЛАГА ПОДПИСА ТАКА.

16

Teo

преди 2 години

Така е, докато всичко в България е на хартия. За съжаление 15 години този кошмар преследва близките на убитите. Да ... убитите от всеобщата безотговорност - както жената от падналата лампа в тунела железни врста(инспектиран преди шест месеца). Нищо не се е променило. И йота не сме мръднали. Защото на надзора им се казва да си затварят очите, а е трябвало да отцепят цялата улица, с оглед състоянието на сградата!

15

До 17

преди 2 години

Търсят доказателства за виновност

14

Анонимен

преди 2 години

За да падне внезапно една сграда е ясно е, че има нарушения и виновни, но виновни няма защото човек , който има пари не може да бъде виновен

13

Анонимен

преди 2 години

думата ПРОКУРОР не е българска и ПРОКУРА означава ТЪРСЯ но в БГ явно е синоним или го разбират БУКВАЛНО. А КАКВО И ОТ КОЙ ТЪРСЯТ ?

12

българина

преди 2 години

тотална емиграция е спасениео не си губете времето тук и на децата ви! всичко тук е ***!

11

Анонимен

преди 2 години

Моля всички шашкъни да се активират, за да стане интересно!За сега само селтака успява да се класира някъде.Състезанието е по просто-тия.Заалаагаме!