82

СПАС

преди 2 години

СЛАВА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА!!!!!! СЛАВА НА РУСИЯ, НАШИЯ ДВОЕН ОСВОБОДИТЕЛ!!!

81

светлана

преди 2 години

Честит празник Ден на победата и Ден на Европа, победата над хитлерофащизма! Да почетем паметта и на всички цивилни по света загинали в редовете на антифашистката борба както и паметта на жертвите на хитлерофашизма в концентрационните лагери на Хитлерофашистка Германия. Никога повече война, нека мирът и разбирателството между народите да пребъдва.

80

Анонимен

преди 2 години

91 Братчед славянец, цялото командване на Вермахта са търсели начин да се предадат при американците!!! Това в " руските книжлета" не го ли пише? От обикновения германски войник до висшето командване всички са бягали от МЕЧКАРСКИ плен, а точно САЩ по това време- 1945 г вече имат АТОМНАТА БОМБА, та твоя мЪршаль жуков ли е или какъвто и да е, щял да гризне АТОМА и да фосфорицира като светулка! есесере- то получава от двама евреи схемите на щатската атомна бомба, НО ЧАААК 1949 г....

79

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н Има нещо вярно, но човешките жертви и кръвта си проливат руснаците и другите народи от царска Русия .Великите сили само дават картбланш на Русия и да не се намесват на страната на Османската империя, но все пак не допускат да бъде превзет и Цариград, като заплашват с военна намеса .

78

Анонимен

преди 2 години

Мръсни родоотстъпници и ***

77

До анонимен 93

преди 2 години

До АнонименА можеше още да носиш феса ако не бяха руските "просяци" Никой от англосаксонския свят тогава не си мръдна пръста да ни освободи от 5 века робство . Даже англичаните превозиха войските на Сюлейман паша от Албания за да се бият на Шипка .

76

Анонимен

преди 2 години

русофилска болшевишка вакханалия!!!!!!!! Бомби за просия!!!!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Финландия пра СССР през 1918г. и извоюва независимостта си, Пра Червената армия през 1939/40 г Втори път, през 1941г яко ги пра, за 3-път,през 1944г пак за 4-ти път и защити НЕЗАВИСИМОСТТА СИ. Така се прави, не с на-дупване като България....Бий руските ПРОСЯЦИ -ДА ТЕ УВАЖАВАТ...

74

куку

преди 2 години

Преброяване на дивите *** в България .

73

БПФ

преди 2 години

Какво точно празнуват франция, британия и сащ? Да напомням ли реакцията на генерал Кайтел, който - отивайки да подпише капитулацията на Германия - като видял на масата представители на тия три мишешки държави, пита учудено маршал Жуков: "Кои са пък тия? И те ли са ни победили?"

72

Родолюбец

преди 2 години

Ама Финландия е неутрална държа ва,хайде попитай се защо ,куха кратуно?И стига надува цифрите 300 000 пъти да ти го вкарат отзад либералите и афроамериканците - любими ,ха,ха,ха!!!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Има ли снимки на български войници в този безсмъртен полк?

70

Анонимен

преди 2 години

Вечна слава на малка ,но героична Финландия, защитила свободата, независимосттта и достойнството си в неравна схватка с Червените орди и отправила в небитието само през 1939-40г 300 000 руски нашественици ."300 000 руски воини гледат с невиждащи очи нашето сурово и мрачно небе"/Маршал Манерхайм/.Вечна слава на Симо Хаюта-отправил над 900 "интернационалисти" в Рая..

69

Анонимен

преди 2 години

Вечна слава на всички герои - живи и мъртви - които победиха кафявата чyма преди 76 годиниПрадядо ми също е участвал в антифашистката съпротива като ятак. В негова памет нося Георгиевска лента днес, макар и да не съм на шествието на Безсмъртния полк

68

Анонимен

преди 2 години

"Отбелязваме 76-ата годишнина от победата над нацизма"Отбелязваме 76-тата годишнина от победата над нацистка Германия.

67

Защо

преди 2 години

Не се прави същото в памет и чест на загиналите във войните за национално обидинение и ПСВ?

66

Анонимен

преди 2 години

До до 82,Само дето след като гони хитлеристите от СССР, Сталин вуче не му пука дали получава помощ или не. Та след капитулацята на Германия и липсата на англоамериканска армия в Германия, че и във Франция, дали Сталин нямаше да претендира да сложи ръка и на последната?

65

до 82

преди 2 години

Поредната комунистиеска опорка.Как ще завладее Европа като без европейска повмощ дори нямаше да може да изгони Хитлер от СССР.Стига сте писали опорки преписване от Работническо дело.

64

Анонимен

преди 2 години

До читател,Ти сигурен ли си че са загинали за нищо. При условие,че не са отишли дасе бият тези наши предци дали Сталин щеше да се застъпи за запазване на териториите на страната ни.

63

Рамзан Кадиров

преди 2 години

БСП, откъде ги намирате тия биологични отпадъци - истински панптикум от ***, роми, алкохолици, наркомани и хомосексуалисти.