151

Истукан

преди 2 години

Преборихме нацизма патриотите вече ги няма в парламента.

150

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 169: Спомена ли? Не, сигурно не е знаел, че трябва да спомене това, от което на теб ти се иска на правиш спекулации.

149

Пак по опорката?

преди 2 години

До горкия: Ти, защото си мноооого умен, нищо повече от гербаджийската опорна точка не можеш да съчиниш.

148

Анонимен

преди 2 години

Радев в речта си по случай 9 май деня на победата Спомена ли че Сталин и Хитлер са съюзници и приятели през първите две години от войната споменали за Съветската окупация на Източна Полша Литва Латвия Естония и Финландия,!!??

147

горкия

преди 2 години

Ох, този ***, започвам да го съжалявам. не мога да го гледам и слушам колко е пр.ост и как не разбира това ,което говори, рецитира.

146

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

145

Тъпи коментари

преди 2 години

Вземете се в ръце бе, по лошо от нацизма е само комунизма -- *** недорасли да мислят

144

Словянин

преди 2 години

До ЯмболияГоряните са били жестоки и прости хора, никой от народа не ги е подкрепял, сами са се предавали един друг. Много от тях са били свързани с фашистите. И са били безкрайно незначително число. Във Варненски окръг пишат, че са били хиляда. Били са само 8, само с двама ятаци а ДС е разпитала 1000 души за техните действия. Горяните са убивали невинни жени и деца.

143

Словянин

преди 2 години

До gosho В Хатин няма убит нито един полски войник. Убити са само офицери и католически свещеници, които са провокирали съветски военни части. Сталин се е защитил от католическия фашизъм, а полските войници са били в състава на Съветската ормия плътно до Берлин.

142

toto

преди 2 години

дреме му на нацизма за България...

141

Ямболия

преди 2 години

Но имаме по-голям принос срещу другата чума,освен фашизма ,а именно комунизма. Горяните,главно в Сливенско, бяха първи в Европа,които след Втората Световна война,жертвайки младият си живот,дръзнаха да се противопоставят на червените палачи.

140

681

преди 2 години

Дали пък под онези нашенецът няма предвид задокеанските му приятели, дето го дондуркат на високия пост?Докога тоя "президент" ще ни промива мозъците с ОНЕЗИ, дето се бои да им каже името, че да не загуби нечия подкрепа за втори мандат...Комай след ББ и него ще трябва някак си да го изчегъртаме...

139

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРадев има голям Принос в разбиването на Българската нация------Бойко се нерви от Радев,защото единствените,които не са подчинени на Бойко са военните, затова и ги изкарва,че уж са руски шпиони,за да ги злепостави умишлено,но само предизвиква още смърт на невинни хора,нищо повече!

138

Анонимен

преди 2 години

Радев има голям Принос в разбиването на Българската нация

137

Анонимен

преди 2 години

Нахлуването на нацистите в Полша и СССР е предаритвлно подговен акт от нацистите,месеци преди Хитлер да нападне Полша и СССР, НАЦИСТИТЕ ВКАРВАТ ДИВЕРСИОННИ ОТРЯДИ СРЕЩУ ПОЛША И СССР, ГЛУХИ ЛИ СТЕ?Проверете ФАКТИТЕ, ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ ОТРЯДИ ПРОВОКИРАТ ВОЙНАТА И СА НЕМСКИ ДИВЕРСИИ СПРЯМО ПОЛША И ССССР!Ненормални ли сте? Или просто лъжете умишлено най-нагло,че поляците или руснаците са нападали някого? Писна ми от манипулации и лъжи!

136

Анонимен фолк фен

преди 2 години

Чакай малко не сме ли били съюзници с Хитлер ?

135

Анонимен

преди 2 години

И какво печелим от това ?

134

Лили Барута

преди 2 години

Аз го мислех за читав,а той дрънка глипости. Явно го натискат от синагогата!?...

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.157, Допуснал съм правописна грешка : моля к.157 да се чете к.151. Много се извинявам за допуснатата грешка!!!

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен k.157Граничният град е Вестерплате, не Одензее.Одензее е белгийски град. И той е превзет от нацистите, но по-късно.