821

Русенец

преди 3 години

Надявам се на 11 юли ще гласуваме разумно. Никога не съм бил член на ГЕРБ или на професия при тях. Но в момента са най-доброто. Намираме се в криза. Една от най-големите. Световна криза. Нямаме нужда сега някой да се учи да управлява. А относно досегашното управление, направи много. Пътища, саниране. Една от малкото държави сме с реален избор на ваксини. И то малка, бедна държава. Даже вече германци, англичани и испанци се ваксинират у нас. И ние сме недоволни. Или искаме над 3 милиона бежанци

820

Елена

преди 3 години

Тебе трябва да те изчегъртат! От България!

819

Анонимен

преди 3 години

Безразличната гербава смет е нацвъкала 1000+ коментара.От безтразличие.

818

Анонимен

преди 3 години

Денят настана. Гербавата измeт се събуди да брани Вожда в коментарите.Пияни селски бабаити...

817

ЧАЛГАТА ПОБЕДИ

преди 3 години

ТОВА Е МЕЧТА ЗА ПРЕМИЕР НА ЧАЛГАРИТЕ! ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ ЗАЛОЖИ НА КУЦ КОН- ОБАЧЕ ЗАЩО НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО....ОЛИГАРХИЯТА ПАК ПОБЕДИ- А ПОСЛЕ...ЧАГЪРТАНЕ, КОВЧЕЗИ, КРЪСТОВЕ, ОХРАЧВАНЕ НА ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО ОТ ЗАДАДЕНИТЕ ОПОРКИ ОТ ЧЕРЕПИТЕ- МРАЗИМ ВИ И СЕ ГНУСИМ ОТ ВАС.

816

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 875БТВ-Божков ТВ не гледам, може да излъжат дори за датата. За начина по, който измислят новини всички видяхме, а от леещата се омраза и злоба ще се разболея. Ама, ако си мазохист - твоя воля...

815

Итн клоуните

преди 3 години

Клоун, юли всички нормални, немразещи хора ще излязат, за да ви закопаят в урните. С това ще дойде края на сатанистката ти популистка партия. Вашето време дойде, стоя, изчака ви да се изложите, а сега си надолу до склона. Така е в политиката, няма втори дубъл, нито аутокю, от което да сричашнглупости.

814

Анонимен

преди 3 години

Гнусен лигльо , страхлив плъх ,той ли е моралния съдник ,той който десетилетия наред насажда простотии и глупости от ,,шоуто" !

813

Ганди

преди 3 години

Точно така Славчо ще ти дадем по една кирка на тебе и на всички от охраната ти и почвайте да изчегъртвате магистрали,детски градини ,църкви абе изобщо каквото се сетиш а и си купи един фес ще ти отива на обиците ти

812

P.

преди 3 години

До Анонимен #890Мижа пред резил===Абе вие тука български ли говорите, че почвам да не разбирам не само журналистите, но и отзивите?

811

Анонимен

преди 3 години

Опорка чалгар, а...

810

Анонимен

преди 3 години

Дерзайте герберунгели, светът вече не е ваш.

809

Анонимен

преди 3 години

Герберската измeт не знае спирка.Няма връщане, не разбрахте ли?

808

Виц за Славчо

преди 3 години

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите

807

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно правилно.Слави не е гений, но всички досегашни мушмуроци отправяха мъгляви послания.Каквото и да стане, нашият път като държава и общество е към нормализацията и истинските човешки отношения.Ориенталските чалъми и мурафети отиват в историята, заедно с всички досегашни позьори и фигуранти от всякакви партии и партийки.Няма да е лесно, но и никой не е обещавал да е.Ще се чисти до корен.

806

Анонимен

преди 3 години

Слави е токсичен цирей в българската политика и трябва, да бъде веднага изрязан, докато все още има време.Лъже, че ковидът го бил ударил в кръста, а той ходи с патерици от доста време. Лъже, че е болен, а той не се явява в парламента, защото не може, да говори по същство на трибуната, без аутокю и слушалки в ушите, сега суфлаж от Дублай, Белград...които спонсори му дърпат конците.

805

До 876

преди 3 години

Ама ти кво искаш, да работят по-малко от теб ли ?!

804

Факт

преди 3 години

Чалгата му е изчагъртала мозъка на него, и то много отдавна !

803

ха ха

преди 3 години

До Анонименне в грешка си даваха златни кюлчета от един шкаф ха ха

802

Анонимен

преди 3 години

Аз може и да пиша глупости, ама го правя за кеф, а на теб колко ти плащат