20

nvm

преди 2 години

Еми как няма да отрича след като са в схемата а тя е много елементарна просто математика за 3 клас и малка печатница (фирма за печатане).Договор с фирма за селекция и всичко е много просто .Втеринарния лекар взима заплата за ушни марки не за жовотни.:)

19

Пастира

преди 2 години

Някои налапаха агнетата и сега се правят на яко ущипани!

18

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте избиването на козите - нагло, безпардонно и отвратително. Извършено от касапи. Помните ли козичките на баба Дора? И всичко това защото някой внесъл месо от някъде и трябва да си го пласира. Както излезе в Комисията по изслушванията за свинското. Някой внася свинско на 100 години от Бразилия и внезапно всичкото *** в Бъглария са болни от чума и ги ликвидират. Това, че някой е инвестирал в гледане на животинките, на никой не му пука. Важното са парите да влязат в правилния джоб.

17

Анонимен

преди 2 години

Значи само овцетеса 1.4 млн, овцете и козите са 1.115 млн. Мдам, има логика. Ама изобщо няма виртуални овце. Явно всички земеделци халюцинират групово. На мен лично са ми го разказвали хора от едно от селата, в което се въртят тия схеми. Има там 1-2 стада, които обикалят региона и когато където потрябват, там се озовават за преброяване. На тоя принцип може да ги изкарат и 10млн. овцете.

16

кръпел

преди 2 години

по европрограми се броят комарите по Дунава , врабчетата , котките .......а овцете дето са със ушни марки чипирани не могат да ги преброят .. бре ти да видиш

15

Анонимен

преди 2 години

След следващите избори веднага закриване на герберските крадливи организации и пъла ревизия

14

Анонимен

преди 2 години

Нормално да отрича, защото тия пари за точно за тях!

13

Доц. Дамян Илиев

преди 2 години

Нагли лъжци! Къде са тези овце? Можеш да минеш България от край до край и едва ли ще преброиш и 50 000 овце! Има стотици села където никой вече не гледа овце. Последните мохикани бяха ликвидирани с прословутата чума по овцете от 2018 г. и по-точно чрез масовите избивания разпоредени от БАБХ и извършени от банди наети роми, облекли наопаки дадените им бели комбенизони. 1 000 000 овце в България ли!?! Само на хартия!

12

Анонимен

преди 2 години

Тиквата банкянска направи за 12 години цялата държава една огромна СХЕМА за крадене на парите от ЕС.Не забравяйте че е70-80% от тези пари са всъщност вноските на България в ЕС.Така че това са си парите на българите които обаче ги разпределя/усвоява Тиквата и Шайката му.Ето така се трупат кюлчета и милиарди в пачки по 500 ойро.И всчико това го пожела простият бЕгЕ избирател-тъппанар !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Може да се реши лесно проблема с слагане на трансподери (чипове) на овцете.Така винаги ще има яснота, но си е скъпа инвестиция.Но явно няма друг начин да се внесе яснота по въпроса , не се ли направят подобни инвестиции няма как да има проследяемост и темата ще остане спорна в всички други случай.

10

Анонимен

преди 2 години

"БАХБ отрича........" ....................ХА-ХА-ХАКРАДЦИТЕ никога не си признават без БОЙ !!!

9

Handel

преди 2 години

Така си е - има динамика. Някой ден изведнъж се раждат 200,000 овце при това всички вече на по една година, а когато дойде време да се видят тези 200,000 овце вълците ги изяждат...

8

Анонимен

преди 2 години

Корумпираната комисия ...алу а депотатчета от ДПС не откраднаха ли с ваша помощ милиони от виртуални крави и европейски обор без основи и покрив и за капак отдиха в л Лас Вегас по казината

7

Анализатор

преди 2 години

Системата за преброяване на дивите зайци работи безотказно. Всеки КОЙто трябва си получава субсидиите навреме.

6

Анонимен

преди 2 години

Разстрел на всички членове на БАБХ от 1990 г. Незабавен!

5

Анонимен

преди 2 години

Всичко в България се случва, защото поколения пиш-лемета вземат пари без да си ги заработват за някаква измислена дейност.Такива ги оправя само глад и терор.

4

Анонимен

преди 2 години

вЕрваме..

3

Анонимен

преди 2 години

Стига сте си копали сами гроба!Като подпалиш чергата на ортака и ти гориш, се-ля-нино!

2

Емо

преди 2 години

Голяма динамика в овцевъдството у нас,от 16.5 милиона през 1991 на 2.5милиона през 2021един е ***.

1

Анонимен

преди 2 години

Ко? Не? Не може да бъде.