78

До 70

преди 2 години

Прав сте, прав сте - с тази смъртност е само една генерална репетиция. Биологично оръжие може да бъде агент с над 70% ефективност и леталитет. Още по- страшното в историята с Ковид е как управляващи навсякъде по света се правят, че случайно се е появил в природата. Това вече е страшното!!

77

Анонимен

преди 2 години

До 88 АнонименА кой пусна вируса в китайския град ? САЩ или Англия ?

76

Анонимен

преди 2 години

Тези американски следователи защо некажат с какво се занимават военните био лаборатории на Пентагона в Украйна, Полша , Грузия ? Теса в близост до Русия и Китай. От там е пуснат ковида в Китай и по света

75

Анонимен

преди 2 години

Жълтите направиха голяма грешка с това оръжие пред очите на целият свят. Трябя да бъдат наказани и глобени сурово. Всипки вие трвбяа да преустановите покупки от там и работа с тях. Атакуваха вашите близки, роднини, приятели и цялата държава. Ако остане ненаказано, утре просто очаквайте друг да направи същото и отново филма почва.

74

Анонимен

преди 2 години

Китайците заставиха абсолютно всички медии по света да всяват страх и ужас. Тези *** ни искат имунозационни паспорти. Сигорно руснаците са ги накарали.

73

Малчу от Факултету

преди 2 години

Саму Бат Бойчу ша упрай рабтата ама требе сите да фърлиме на изборете на негу и ша видити как рабтата ша спи . И Госпуд здрави да му дава да ни кумандва и да ни дава помущи ощи многу гудини.

72

д-р Злобил

преди 2 години

Падна ли ракетата на китайците или все още си избира място?

71

Случаен минувач

преди 2 години

На 19 октомври 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. Това е "събитие 201 - event 201" https://youtube/watch?v=Vm1-DnxRiPM. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява!А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Идеално място да се пусне, участниците да го разнесат и после да се обвини Китай.

70

Анонимен

преди 2 години

американците са в дъното на нещата, по обектвини причини.. губят позиции и ще губят още, Китай и Русия им знаят ходовете за много напред и ще отърват света от сатанистите..лошото за БГ е че сме се хванали за губещите, даже и ние вече строим техни лаборатории за вируси тук, и С. Македония и Сърбия ще си увеличат територията за наша сметка.. ама като се отричаме от себе си , това ще е логичния развой

69

ББ

преди 2 години

До Амихаха...американски по времето на тръмп...само тоъ може да продава животите на американски граждани..."вируса"доказателството за твърденията в статията...китайците първи направиха ваксина и след тях руснаците...САЩ и потенциала им отговориха с най адекватната ваксина...да внимават какво си пожелават...САЩ също може да отговори...но не биха си го позволили на никаква цена!в това е разликата...САЩ имат много по смъртоносни...но никога не биха убили невинни за някакъво "предимство"...

68

Асандж

преди 2 години

Крадецът вика-дръжте крадеца...

67

Ами

преди 2 години

Волно или неволно изпускане, вече е "свирено"... Но защо ми се струва, че по едно време излезе, че лабораторията в Ухан е американски филиал някакъв...

66

Анонимен

преди 2 години

И кои са точно тия американски следователи, които първо на дейли мейл се обаждат? имената ако обичате?

65

Анонимен

преди 2 години

Какво казаха от Франция ?

64

Някой

преди 2 години

Твърдението е в документ, изготвен от американски следователи

63

Иван

преди 2 години

По принцип българите сме известни хейтъри, но в случая с китайците имаме пълно право.

62

американеца

преди 2 години

абе ние при каракачанката платихме едни самолети дето не с е знаят кога ще дойдат а биологични оръжия имаме много само да влезеш в парламента

61

Професора

преди 2 години

Ковид19 не е предназначен да убива. Това е просто експеримент на нечии тайни служби, за да разберат какви ще са последствията и как ще се справят съответните държави, ако се наложи да използват вече смъртоносен вирус като биологично оръжие.

60

Анонимен

преди 2 години

Много обичам статии в които един чичко експерт ще ни разкаже една голяма работа, по едно време и на едно място.А пък едни учени са направили едни изследвания, в една лаборатория и са написали един доклад. Къде са имената, титлите, доказателствата и доклада да се прочете, че да се говори за нещо.

59

Smallpox

преди 2 години

Англичаните в Портан Доун и американците в Порт Дитрик не разработват биологични агенти. И там няма Ебола, Марбург, Вариола... А когато един изтрещелник от тяхните ги подпука със собствения им Антракс в пликчета го забравиха. Защото те нямат антракс... Вервайте им... Само дето SARS CoV 2 НЕ Е биологично оръжие, колкото и да се опитват да го изкарат такова.