67

Русенец

преди 2 години

До Пройчоами да му дадем още 700 милиона на Божков. А и да поканим Цветан Василев да дадем и на него няколко милиарда. Нали ще закриват спец прокуратурата и спец съда. От какво да ги е страх.

66

Стига глупости!

преди 2 години

Този Илчовски е подставено лице от Мая с надутата джука и нейните придворни ***! Искат да залеят с цялата си помия ( от злоба) Борисов, но това няма да се случи! Видяхме ги некадърниците какво сътвориха за един месец в парламента! И като не успяха да съставят правителство, побесняха! Народа няма да се върже и пак за ГЕРБ ще гласува! ПОБЕДА за ГЕРБ на 11 юли! Не вярвайте на Слави лъжеца!

65

dd

преди 2 години

Доказателства трябват на съда, за обществото стига и липсата на МОРАЛ у бизнеса и политиците за да ги осъди.Стига в обцеството да няма липса на горното поради някакви причини..

64

Анонимен

преди 2 години

До ddАми, щеш не щеш трябват доказателства. Щом не можеш да ги намериш можеш само да си бъркаш в носа. Защото какво твърдиш ти не е важно, никой не знае какви са подбудите ти. Трябват реални факти и доказателства. Това е ,драги. Не случайно досега нито едно крадливо правителство или бизнесмени не са били осъдени. факт.

63

Анонимен

преди 2 години

До Пройчо Ти затова си Пройчо защото си гл..ак, но иначе умееш да блюдолизстваш. Ако питаш мен Божков въобще не е никакъв господин а просто една яка мутряга която твърде добре се е специализирала в мафиотския бизнес. Нищо уважително. Това което казвам за теб се отнася и за Койчо с пълна сила. Славчо точно на такива разчита - Пройчовци и Койчовци. Това не мога да го търпя. Откъде накъде?

62

Анонимен

преди 2 години

Ах, бизнес и политика, какво съдружие! Досега видяхме какви бяха взаимоотношенията - едните крадат другите им позволяват че и сами чопват нещо за себе си. Така се градят сараи, например. Правителството на ББ беше цвете в сравнение с това. При него възможността да се краде беше най - малка.И затова някои хора сега са като побеснели кучета. Затова гледат да пробутат това корумпирано ла..но Слави. Ще видите какво ще стане, помнете ми думата. Ама тогава и да се хапете няма да има полза

61

Пройчо

преди 2 години

До Койчо: И сега ако ни светнеш като как такава сложна мафиотска структура я движи една мутра, стъпила на два тома Винету... Г-н Васил Божков, за сметка на това, е с доста солидно образование. И не купено по времето на пост соц ...ерастките времена, ами в разгара на соца - тогава се учеше, не като сега масово дръпки, фусти и яко ред бул.

60

Друг Помнещ

преди 2 години

"Не слизай на нивото на простака, защото там той ще те бие като професионалист".

59

Койчо

преди 2 години

Някои съмняват ли се че тази фирма с рома иван ангелов не е на боко тиквата.Смятаите как се краде от народа пенсионните фондове с чадър на чекмеджан

58

dd

преди 2 години

Що си мислят накои хора, че като има натиск, корупционни практики и др простащени към даден човек, бизнес или група, то това става с нотариални заверени документеи и после лесно се доказва, хахаха смешмици.Искали доказателства!

57

Анонимен

преди 2 години

А всички се чудеха,къде са фурмите.

56

👤

преди 2 години

Ако бяха по далновидни,поне арестите и затворите да бяха постегнали..

55

Анонимен

преди 2 години

Абе какви са тия политолози,доценти? Това ли е най-важното - че споменал име на плеймейтка, която отрекла? Казаха се много по-фрапантни неща, които дори само открехват вратата към ***,която е управлението на Фончо. По какъв начин се решават как да се разпределят публичните средства-т.е. избработеното от всеки един данъкоплатец на тая територия-игра на белот, селски вечернки... Потресаващо е! Ако бяхме нормална държава и тримата основни герои-Илчовски,Пилето и Боко вече щяха да са в ареста!

54

гневен мъж

преди 2 години

Пълна лустрация на герберастките изверги.Със закон тази сбирщина да бъде поставена извън закона.

53

Смешник

преди 2 години

Какъв автогол си вкараха баце и компания.Но лош материал все пак.Ся да видим следващия бизнесмен и той какви схеми ще изнесе . Предполагам че ще е от коренно различен икон. сектор. Това което и най-глупавия и най-умния човек в българия знае че се случва почва да излиза наяве.

52

Бивш Гербер

преди 2 години

Аз лично смятам че Борисов трябва дя бъде приключен по същия начин по който приключеха Чеушевско . Защото простихме на Бай Тошо и 20г след него се пръкна чистокръвно негово подобие . Борисов трябва да приключи по един ужасяващ начин ,така че всеки преди да си позвали да рекетира и изпраща бухалки да си спомни името Бойко Методиев Бориков !!!

51

Това е управлението

преди 2 години

На Боко банкянския тулубКрадене ядене и плеймейтки.Мутри вън!!!

50

Христо Христов

преди 2 години

Няма никаква политическа криза.Всички са брюкселски мекерета.

49

Анонимен

преди 2 години

Олеле,тоз г- пилето какъв "интелект" ! - как с туй пипе се е докопал до Милиони ,че и с премиера си говори на всеки 10 дена ?В Бг отгоре изплува най най ............. -неам думи

48

северозапад

преди 2 години

Този Илчовки където знае и цвета на долните *** на Боко ,как и кой го контролира колко зърно произвежда ,колко декара земя е купил , на колко е арендатор .Защо все него рекетират спомням си случая с Фидоска и Аврамов ,където нищо не се доказа.Питам ,ако се съберат хората със незаконно взетата им земя ползвана с години от него на кого да се оплачат ? На кюстендилската слива или на Нинова ,където той ползва земя и в нейното село?