25

Щирлиц

преди 2 години

Футболът ни да започне от нулата,без всякакви "заслужили"футболни ....деятели.

24

Брат Вурст

преди 2 години

Невероятно глупава статия. Толкова текст, без да кажеш нищо смислено. Но голбг са си оранжеви по принцип

23

Дико Сашев

преди 2 години

Изкуственото поддържане на този отбор в Първа лика с политически протекции приключва с края на управлението на ГЕРБ. Отборът е във фалит от много години, но се нареждаше на кредиторите да разсрочват дълговете му. Изваждаха от А група отбори с много по-малки дългове ...

22

Миньоро

преди 2 години

Айде догодина заедно,че нещо ме сърбят ръцете

21

ЦСКАр - фен на Насо

преди 2 години

Наско, закривай ***, разпускай говедата и се скрий под полата на жена ти. Ама първо СИ СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА ОТБОРАНе е редно да срамите Апостола

20

Анонимен

преди 2 години

A през това време ЦСКА отказва да играе срещу ЦСКА... Български футбол не е имало нема и да има жалка работа, добре че не гледам и не ме интересува тоя безмислен спорт.. тоест той е смислен де едни пари се перат с него..

19

иван

преди 2 години

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

18

Анонимен

преди 2 години

Те там от подуене всички са такива, *** се праят на важни, Вижте само Васко Трътката от Подуене блус бенд и ви става ясно кви са клошари там. Айде у селските мачове и да знаете - там много ритат, яко през кокалчетата. Някой с брадви ходят на трибуните, внимавайте и успех.

17

Fax from Kazan

преди 2 години

На никого не му е жал за милиционерското отборче, и да изчезне, все тая.

16

Амед Азнавур

преди 2 години

раеф когата взе акциите още същата вечер потроши по казината десетки хиляди еврро///

15

Анонимен

преди 2 години

Мъж под чехъл може ли да спаси ФК Левски 1914 ?

14

Анонимен

преди 2 години

В БГ футбола е: идва Бате Бойс и ти вика взимаш тоя отбор да наливаш пари и тва е. Некадърност, корупция, наркомания, чудо и приказ.

13

Анонимен

преди 2 години

Тя България пак е под турско иго ,че Левски ще го има.....Няма как.

12

Анонимен

преди 2 години

Когато няма управленски модел, когато на всичко се гледа с емоция и без грам професионализъм така ще е. В днешно време футбола е бизнес като всеки друг и трябва кадърни хора да ръководят, за да се върви напред. Ние лежим на стари муцуни като Наско, които нямат такива качества, да не кажем са тотал щета, нито идеи нито желание или сподобност за промяна. След това идва и ситуацията с наркозависимите в агитката, които диктуват правилата, нормални хора по стадиона няма от години, няма и приходи.

11

Истина

преди 2 години

най-голямата грешка беше след като феновете дадоха малко пари преди година, да се купят пак чужденци, трябваше да се вземат 2ма легионери доказани левскари които да се пенсионират тука и да се гради отбор с младите и целта трябваше да е да не изпаднем, сега мина година и нищо не сме надградили, хората си заминават отново и пак няма отбор... както и в политиката и в пардаците, със стари *** нищо не става, те имат старото мислене. трябва чистка от петите до главата.

10

помним

преди 2 години

Министър подари милиони на Кърджали Пловдив Бургас и база на литекс/цска за над 80 милиона, ако неиска възстание да изпълни обещание милиони за куРзирка.

9

Един Pk

преди 2 години

Еми купувайте карти,акции.Дарения давайте да могат да плащат по над 30 хил лева на агитки и др. подобни.Що не си продадат бизнесите и личните средства в Бг и чужбина шефовете гл.акционери.

8

ЛЕВСКИ

преди 2 години

ЩЕ ГО БЪДЕ. С ТЕЗИ МЛАДИ ИКАДЪРНИ БЪЛГАРЧЕТА ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ КРИЗАТА. НО БЕЗНАСКО. САМО МЕНТИШ КЪТБИБИТКО. ДНЕС ПАРИ НЕ УТРЕ. ДНЕС СПОНСОР НЕ УТРЕ НЕ НЕСТАНА. ПИСНА МИ.

7

Анонимен

преди 2 години

Чудесно!

6

АнонимеН

преди 2 години

ЦСКА СЪЩО БЕШЕ ИЗТОЧЕНО!! ТАМ СОБСТВЕНИК БЕШЕ НЕ САМО БОЖКОВ НО И ПРАМОД МИТАЛ :D