87

До Хемус

преди 2 години

То с такова мислене е ясно, що нямате туристи.Нищо, чакайте си германците, руснаците, англичаните. Те понеже не спят на промоция, не ползват ваучери и не пазаруват на едно от Метро.*** продължавайте да си ги чакате. Аз мисля да скокна до Гърция, да ги спонсорирам тях, а не вас.

86

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да ни струва, защото няма да ходим там :)

85

СЪЧИНЕНИЕ

преди 2 години

МИСЛЕХ ДА ИДА НА МОРЕ КАТО ЛАНИ И ПОЛАНИ МОЖЕ И ТАЯ ГОДИНА ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ХОДЯ А КОЛКО Е ХУБАВО НА МОРЕТО ЧАЙКИ ЖИПКИ СЕЛФИТА ЕЕХ КАКЪВ ЖИВОТ СИ ЖИВЕЕМЕ НЕКОИ.

84

Анонимен

преди 2 години

СЪНИТО И ЗЛАТНИТЕ НЕ СА ЗА....МИЗЕРНИЦИ

83

Анонимен

преди 2 години

БСП МИЛИАРДЕРИТЕ и тая година ще *гладуват*....горките те

82

Анонимен

преди 2 години

БСП МИЛИАРДЕРИТЕ с големите морски хотели и тая година ще ГРИЗНАТ дръвцето....май

81

do Хемус

преди 2 години

Боли ли ? Много ще боли! Кой каквото си е направил. И не кирта на почиващите мърси варненския залив, а вашите си ! Можте да се топите в тях, колкото си искате, но не очаквайте повече бал.ами. Или се променете и си събуйте по.ту.рите и станете нормални хотелиери или ще фалирате, логично е нали? Ама истината боли...

80

с 300лв. пенсия

преди 2 години

няма да има почивка и това поредно лято

79

У

преди 2 години

Българинът не разбира добре смисъла на думата почивка и затова е вечно недоволен. Реално всеки който прави нещо, почива 7-8ч като спи или просто се размазва на дивана. Като се отиде на друго място, не е задължително да се ядат по две пилета и 5 ракии за вечеря-това не е почивка. Ние ако решим да ходим някъде избираме нещо с активности или на планина. Какъв смисъл има да отидеш някъде с 5 звезди и 5 кърпи на ден? Спали сме на палатка, хижа, станция, хотел 1,2,3,4зв, частна къща и в комбито.

78

Истината

преди 2 години

Нашите плажове били по добри от В Гурция, ммм добре, те имат 15000 км брегова ивица незастроена. И храната им е по-хубава, и обслужването, и е спокойно. Единственото за което се сещам, а съм обиколил доста съседите, че така и не намерих хубава вода там за пиене. Но нищо, никога в Бг на почивка при мут.рите и се.лтаците!

77

Хемус

преди 2 години

И да отговоря за кафевия взрненски залив!Пич миналото лято от доста години водата в морето не е била така чиста и бистра!Цяла зима и пролетта беше същото положение!Да се надяваме,че и това лято водата ще е пак така хубава!Като не идвате марсианците от провинцията,разни колибари и горски да си хвърляте кирта и топнете глезените е по-така готино плажчето

76

Хемус

преди 2 години

Дами господа на туризъм се ходи с пари,а не с багажник от 'Метро' и ваучери с отстъпки!Хотелите не са хижи,че да въртите една бутилка на десет парчета!И в допълнение в хотел не се влиза с джапанки

75

Док

преди 2 години

Тия ми говорят за 80лв на човек в "бунгало"?! Ъъъъ...за по 100 лева на човек(жената и аз, за децата без пари) или по точно 100? на вечер за всички ни ходихме в Гърция в хотел с 5(пет) звезди!!!, със закуска и вечеря, на брега на морето, с басейн, частен плаж и още един милион неща, които в БГ не са ги чували и виждали никога. Ама щом казвате, Къмпинг Градина, там сме. Нищо че спомените ми от 90те години от Градина жестоко контрастират със днешната уродлива действителност, там сме.

74

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да ми струва почивката...Дори един час напред във времето, човек не може да е сигурен, какво ще му се случи, че да прави сметка и за почивка през лятото...Примерите са безброй...

73

някой

преди 2 години

Пълни глупости. Замразени риби от преди години, кебапчета от Кауфланд и чалга. Това чака туристите у нас. Плюс цени за 15 звезден хотел. Плюйте на воля - българите пак ще игнорират МутроЧалгария!

72

Анонимен

преди 2 години

Почивката ще ми струва точно 0 лева.Не съм мазохист,че да се самонаказвам в това отвратително бетонно ***.

71

Митко

преди 2 години

Всичките овчари искат за море в България да плащат 2 пъти по-малко от море в Турция и същевременно да се пръскат от ядене 24 часа в денонощието. И все .. колко струвало в Гърция ... като ги знам всичките как носят по цели багажници с ядене и плача. Ествествено, че с месо и домати от Кауфланд ще излезе 2-3 пъти по-евтино.

70

Анонимен

преди 2 години

Липсата на туристи по морето е шанс да се възроди икономиката на Шумен и Добрич страдаща от липса на кадри.

69

Анонимен

преди 2 години

По Черноморието не е почивка, така че въпросът колко ще струва е некоректен.

68

Анонимен

преди 2 години

Чиновника Налбантов каза: "Българите са винаги добре дошли при нас!". Такова скандално изказване трябва да бъде украсено с оставка или уволнение. Какво означава това. Българите са винаги добре дошли в България. Гениален!