334

безумие

преди 3 години

За разлика от нея мелницата поне спира от време на време да работи, а на тая устата- не.Няма толкова дразнещ околните човек.Поне да казваше и вършеше нещо смислено,*** дойди, а то...Освен бръмбари в главата,друго няма.Така силно бръмчат,че сигурно и гласове чува,които й говорят..Толкова жалък и изпаднал човек...но не го осъзнава и си вярва.Няма ли накрая някой да й каже истината и да я накара да млъкне,не само омръзна на хората,но е толкова жал*ка,че ..не вижда ли,че лъжите до никъде не водят

333

боже мой

преди 3 години

Когато се погледне в огледалото,какво ли вижда. Дали не бяга с писъци?Жалко,че не й расте носа като на Пинокио,толкова лъжи дрънка постоянно,че ако й растеше,нямаше да може да вижда изобщо по-далече от него(не че и сега не е така).Когато омразата стане мания и обсебване човека става опасен и за себе си,не само за околните.Такава невроза я тресе горката или критическата я е ударила по главата, кой знае?

332

Анонимен

преди 3 години

На тази, ако всички ревизии са и като Костинбродскатааааа .....

331

анонимен

преди 3 години

Тази нямя ли да си пие хапчетата?Тази външно платена метреса ,докога ще й слушаме лъжите.Факт е че лъже,за това говори уж така наречената и клетва ,че няма да се занимава с политика,ако оздравее от болестта.Междудругого се твърди ,че именно ББ и е оказал помощ за лечение .А тя неблагодарна.

330

Койчо

преди 3 години

Как няма да ги е страх като знаят че изтърват кокала и бай Ставри ги чака да ги накаже много строго

329

очевидно

преди 3 години

Мая Манолова служи на чужди на интересите на Българския народ сили.Прокуратурата този път не трябва да проявява малодушие каквото прояви Цацаратурата.

328

въпроси

преди 3 години

Бяхме свидетели на подмяна на вота през 2013 г когато Мая схечели прозвището Костинбродска. Тогава имаше някакви бюлетини в някакъв склад, които по непотвърдени твърдения на г-жа Манолова бяха "фалшиви".По време на правителството на Орешарски бе преустановен Южен Поток и инвестициите останаха да ръждясват.Те сами установиха че не можгат да се справят и подадоха оставка.Виждаме че в България едно лъжливо овчарче може да нарочи един склад за "фалшив" и да навлече милиарди загуби на дънакопрате

327

Сестрата

преди 3 години

Галева е напълнила гащите от страх.Прокуратурата погва нея и Зърнаро и Пилчаро.Всички са милионери.Но на прокуратурата не й пука.Ареста е пълен с милионери-измамници.

326

Глок

преди 3 години

Не само,че не бяха сковани а доста дейни бяха.Боцко пак ще ви бие на избори.

325

Анонимен

преди 3 години

Тази е рядко дразнеща жена. Направо не спира да мели по цял ден с дразнещия си глас.Жалко, че българите са с къса памет и не помнят как през септември 2013 тя самата си оризна, че е предложила Дебелия за шеф на ДАНС и не вижда проблем в това. След това нарече протестиращите срещу това назначение платени провокатори.Дано не влезав новия парламент, че направо ми проглуши ушите.

324

въпроси

преди 3 години

Гражданите са потресени от основния свидетел на Манолова.Очевидно става въпрос за Лъжливото Овчарче.Това удря по авторитета на самата Манолова защото народа се пита: Това ли са хората които ще заместят Борисов. Аз лично изтръпвам пред тази перспектива.Възниква въпроса, Радев запознал ли се е със случая преди да започне да разгражда "модела Борисов". Гражданите се питат: Какво ще настъпи в България след разграждането на модела Борисов.

323

Анонимен

преди 3 години

Силно държа всеки един министър-председател да подпомага износа. Е, ако Мая стане такъв сигурно ще го забрани.

322

Анонимен

преди 3 години

Прочетете статията на Дойче веле - "Потресаващи гледки в края на ерата Борисов. И ще става още по-грозно."

321

Состин

преди 3 години

Миндилова, да беше почнала разследването на жалката ти комисиика първо със себе си и да беше обяснила защо предложи Делян Пеевски за шеф на Данс.

320

Анонимен

преди 3 години

До Бля бля 328Това е целта на занятието. Народът да поиска Президентска република.

319

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 298Тя е юрист колкото Фидосова балерина. Колко други "образования" има, които незнайно защо забравя. И май не е искала да се връща към юридичека работа, когато е назрял конфрикта й с Нинова.

318

Бля бля

преди 3 години

От тая с малко над 4% в парламента ,друг думата не можа да вземе.Толкова противна жена, с дразнещ глас.И какво постигна???. Тая държава няма нужда от народно събрсние.Последното до доказа.

317

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО 307Виж също къде е влязла Мая. Може да обичат едни и същи неща. Най-се карат най-близките.

316

Анонимен

преди 3 години

До Anonimen 324Да, как няма да е великолепна с такава закалка още от 1988година. Завършила е не какво да е, а Висшата Комсомолска школа при ЦК на Всесъюзния Ленински Комунистически Съюз на младежта в Москва. Освен разграждане, знае ли нещо? Или се готви за съграждане на нов комунизъм по руски образец, с олигарсите напред?

315

бай Тошо

преди 3 години

До Д-р Ох БолиА бе и аз така си нисля. Чудя се какъв мъж е Ангел? Досега да и бях метнал на тази проактивната една гора бой! Щяха да ми го отчетат за битое скандал, ама поне щех да оттърва народа от нея и себе си от срам!