111

Анонимен

преди 2 години

МИ ТО КАКВО ДА ТЪРСИ ПРОКУРАТУРАТА ТЕ И ОВЧАРИТЕ СА МНИМИ(нещо като виртуални) КАТО ОВЦЕТЕ. КЪДЕ ДА ГИ ТЪРСЯТ?

110

Мая светулкова

преди 2 години

Няма овце няма престъпление А И ПАРИТЕ ГИ НЯМА. 100 000 000 ЛЕВА. НЕЩО КАТО БИТКОН.

109

СТРЕЗОВ

преди 2 години

200 000 овце?...... ПО 500 000 лева на 1000 овце РАВНО НА 100 МИЛИОНА лева. ДВА ПЪТИ ПРОВЕРИХ. ура избихме си парите за изборите а с ония 454 литра ракия ще си направим банкет с цаца щото овцете са виртуални.

108

4epa

преди 2 години

ОВЦЕ ТУРИСТ - ЕДНИ СТАДА ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГИ РАЗКАРВАХА И СТРАНАТА КАТО ПАНАРИИСКА МЕ4КА !!!!!!!!!!

107

аз да ви обадя

преди 2 години

То ако отворят регистъра за обработваемите площи ще излезем на три морета - вярно че виртуално , ама все пак на три морета.

106

Гошо

преди 2 години

Тая субсидия защо не се дава при предадена продукция, а предварително Това изначало е заложена корупция схема

105

Гошо

преди 2 години

До баба мараТи колко искаш да е агнешкото

104

Анонимен

преди 2 години

ако е само един е добре, същто така има и земеделци само на хартия но както се казва КЕРВАНА СИ ВЪРВИ кученцата си блееме, както винаги пак няма да има виновни и наказани

103

христо

преди 2 години

До дедо Ташункоима хора които получават заплати за да ни пазят и контролират всилки сдилки да отговарят сега ако има прокоратура

102

Българин

преди 2 години

И с кой я деляха тази субсидия?

101

пълно е с такива

преди 2 години

виртуални ферми с кралски палати в бояна и драгалевци на витоша - за сметка на евпопейския данъкоплатец - не е *** тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава

100

дедо Ташунко

преди 2 години

Необходим е строг контрол и незабавни арести на нарушителите. Съд и затвор по бързата процедура. Иначе на следващия Великден агнешкото ще стане по 100 лева килото. България - страна на най-големите мошенници в Европа!

99

Анонимен

преди 2 години

Както казваше един приятел : Колкото фермери се навъдиха , трябваше досега да се замеряме с яйца и да се къпем в мляко !Но , уви , вместо това ядем вносна хранителна смет , и то скъпа хранителна смет ,поради простата причина , че нямаме земеделие , а движение на пари за земеделие към определени джобчета , шкафчета и т.т.

98

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се на каквото кажете, че каквото и правителство да дойде няма да смени повече от 10% от мафията, наречена ДФЗ. Мафията, която унищожава българското земеделие. В регионалните подразделения на фонда промените ще са само козметични. Не забравяйте, че ДФЗ е мафия. Държава в държавата.

97

Аха

преди 2 години

Гешев - нещо а? Ама те са от твойте хора. Герб бе.

96

Анонимен

преди 2 години

Г-да модератори, не променяйте буквите на Червен бряг

95

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не са мними и много добре се знаят, ама хич не им отърва да ги обявят.Гарантирано от гербиджа.

94

Анонимен

преди 2 години

Ха, че в Четвен бряг посредниците на Илчовски купуваха плодородна земя по 700-800лв/дка, а в нотариалния акт записваха 115-120 лв, та да плащат 6,5-7 пъти по-малко. В ТК на ВКС и в Прокуратурата знаеха това, но си мълчаха. Питайте Вълчева от РП-Червен бряг и Качамачкова, която изготвяше нотариалните актове на Илчовски. Далаверите бяха огромни, иначе Илчовски нямаше да закупи 100 000 дка земя. Питайте и двамата нотариуси на Четвн бряг.

93

Векис

преди 2 години

не не не. не е така. за какви уфце си говорим сега. ние записахме само тея дето ходят да гласуват по изборите за разни измислени партии и куклите им на конци вместо да хванат сопите. онея другите преживните не сме ги бройкали, де че ти одим по разни стопански дворове дет мирише не както требва.

92

Анонимен

преди 2 години

Нямa кaк нeизвecтни никoму дрипльoвци дa cтaнaт милиoнeри зa 7-8 гoдини.ТAКA CE ЗAБOГAТЯВA CAМO ПРИ МAФИЯТA ГЕРБ! Примeритe ca oкoлo нac!Кaкви ca тия бюджeти пo миниcтeрcтвa и кaк ce рaзпрeдeлят?Кaквa e рaзликaтa мeжду трудa нa рaбoтникa /8 чaca c oбeднa пoчивкa oт 30-60 мин/ и трудa нa чинoвник / дeвeтa дупкa нa кaвaлa/ в eрaрхиятa нa кoeтo и дa e миниcтeрcтвo/ прикaзки,кaфeнцa, oбcлужвaнe нa шeфa и т.н./? Рaзликaтa e в зaплaтaтa 1 към 7 в пoлзa нa чинoвникa!