10

Роза

преди 2 години

Харесвам котките,защото са грациозни и независими животни.В къщи имам картина-авторска,рисувана от художник-на която се вижда черна котка в зелената буйна трева,а в далечината-огнен залез.Очите на животното светят като изумруди,а движенията му са гъвкави и предпазливи.Забелязала съм,че който дойде в къщи,все в тази картина се заглежда.А иначе и котките си имат своите недостатъци,като всички живи същества.Но аз предпочитам да виждам в тях красотата и грацията,на които се възхищавам!

9

Ветеринар

преди 2 години

Има една теория за котешкия интелект - котките се пазят да не разберем всичко, което умеят, защото тогава ще ги накараме да работят. Научили са това от горчивия опит на кучетата...Засмейте се де! Няма по-готини животни.

8

Гарфилд

преди 2 години

Котките обичаме да проверяваме периметъра за места от които може да се направи засада. Ние сме дебнещи животни, такава е същността ни. Като добавите един нов обект в стаята, веднага го обследваме.

7

Чувал

преди 2 години

Котките обичат да спят, да плюскат и ... тези три работи.

6

Аз

преди 2 години

Обичам едно куче,щото и то ме обича,иначе нанай.Котките ги понасям.И дотук..

5

До пияница мистик

преди 2 години

Ти пък кога си имал жена бе?Нали Бойко е всичко за теб?

4

Анонимен

преди 2 години

Котките всичко разбират.Моят котарак като кажа нещо сложно, по поведението му виждам, че всичко е разбал.Най-милите животни.И кучетата също.

3

пияница мистик

преди 2 години

"Преди това учени от Токийския университет установиха, че котките са в състояние да различават гласовете на своите стопани. В същото време се оказа, че те не смятат за необходимо да отговорят."===Брей, тези учени без да познават бившата ми жена колко точно са я описали :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Говорещ папагал съм виждал ама говореща котка - не

1

Боромир

преди 2 години

значи, като зема едно въображаемо дръво...