36

няма тест-няма болен

преди 3 години

Абе анализатори, повече от половината лаборатории не работят, а много от хората все още не са се прибрали по домовете си и не се тестват докато са на гости при роднините. Истинските числа ще видим на 11.05 като излязат заразените от понеделник!

35

Неук

преди 3 години

До УченСтрашно Учен си!

34

един

преди 3 години

До Анонимен 43 Ами той е ''умен'' ,защото е нарисувана картинка на компютъра!Я го сравнете с оня вирус на HIV и ще го познаете! Същите крачета, същата форма!С него си играят, както си искат разни чистачи на нужници и'' велики'' хирурзи, които са кукли на конци на световните *** решили да унищожават човечеството!

33

Учен

преди 3 години

Логиката не е силна страна на някои коментиращи. Има ръст, защото беше работен ден. Погледнете 2-та работни дни тази седмица има няколко пъти повече случаи в сравнение с неработните. Хората просто не ходят да се тестват през почивните дни. Това е обяснението. Затова се гледат данните на седмична база със средно пълзяща 7-дневна база. Ако имаше по-добро обучение по статистика и анализ на данни, нямаше да има глупави статии и коментари.

32

kypoпaтkoвaгuнu

преди 3 години

днес беге, налазили са ви дезинформаторите, трябва да вземете спешни мерки, защото след това, ще ви налази и СЕМ!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Ако не сте си сложили ваксината няма от какво да се страхувате.

30

Анонимен

преди 3 години

Когато е топло всеки заразил се може да се излекува ако седи на слънце.

29

Рижока

преди 3 години

До bbjТакива трябва да ви съдят за дезинформация! Ваксините спасяват милиони човешки животи! Който е умен и отговорен ще си сложи ваксина!

28

Муахаха

преди 3 години

Слънцето Работи! Нито Вируса си Отива, нито Ваксините помагат, но Слънцето е Велико!!

27

Анонимен

преди 3 години

1000 пъти съм го казвал че хората не трябва да се тестват в лабораториите.

26

Станишката

преди 3 години

Да излезем да се разберем като мъже? Палавник! Къде и кога? И тестче за Хепатит C да си направиш приятелю от Централна гара:)

25

Анонимен

преди 3 години

Според мен пандемията може да бъде преодоляна с минимум щети и неудобство за хората с елементарно спазване на мерките. Пример: топъл почивен ден в Бургас. Оборотен капан на плажа. Пандемията е забравена. На площ 20 квадрата 30 души на опашка за цаца и шкембе, само аз съм с маска. Един познат е на опашката, същата вечер вдигна температура. На колко човека от опашката е предал вируса? А те подозирали ли са, че сред тях има болен който още не знае за това?

24

bbj

преди 3 години

Чакаите чакаите 4 вълна ще видите,колко умрели ще има,от ваксините,ще ви го представят като новия щам.Които мутирал за 2 месеца.Как е тръгнало тоя вирус след 7 месеца ще може карти да играе.

23

Анонимен

преди 3 години

Как не ви писна да пишете глупости бе. Как не ви писна. Вчера бяха 500 случая на 5000 теста, днес 1000 на 14 000. То голя ръст. Явно 2 и 2 неможете да сметне те. Егати и тъпия сайт дето сте

22

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!

21

Анонимен

преди 3 години

Вярвам само на Мангърата и Бабикяната.

20

Рижока

преди 3 години

Обидно и унизително малък брой ново-ваксинирани. Ваксината трябва да стане задължителна, който не си слага - да го пърцат в дранголника и комшиите да *** жена му в ***.

19

Анонимен

преди 3 години

ЖАЛКО ЗА БСП ОРЕДЯВА ЛИ ОРЕДЯВА.

18

Анонимен

преди 3 години

Над 30 000 българи в повече изчезнаха за година, а тука някои все още се правят, че е от бога росица. Глупаво племе.

17

Валери Хъшов

преди 3 години

Ръстът е само в сливката на драскачката Камелия...един черничък 20 санта ръст....