11

Анонимен

преди 3 години

Искам СЪД за всички, които крадоха от мен, като гражданин на Република България!Не ме интересува какъв е!И няма да се съглася с оправдателна присъда!

10

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата да сезира всички калинки там, които обслужват на началниците си прищевките

9

Асан

преди 3 години

Къ шъ ги питате тиъ бе! Сеги шъ плаштъме ли?И куту оголеете ниа кфо шъ си береме?

8

ПроСоТо

преди 3 години

ИЗВРАЩЕНИЯТА,наречени "Спец съд" и "Спец прокуратура" са нищо друго,освен познатите ни отдавна от историята "ЧК" в СССР и "ГЕСТАПО" в Германия!!!!!!НЯМА ЮРИДИЧЕСКИ КАЗУС,който да не може да бъде разгледан и решен ОТ КОЙТО И ДА Е СЪД!!!!!!НЯМА!!!!!Но МУТРОИДИТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ПРАВО И ЗАКОНИ,нито от правораздаване!Те имат нужда от БУХАЛКИТЕ!!!..ОСЪВРЕМЕНЕНИ бухалки , облечени в ИЗМИСЛЕНИ названия.

7

Анонимен

преди 3 години

Като обикновен и *** гражданин, да споделя. Спец съда е свършил точно НИЩО. Тъй като заплатите на всички Държавни институцйи, идват от данъците плащани от Българските граждани, ние смятаме че тази институция трябва да бъде закрита....

6

Гост

преди 3 години

Най-лошото нещо беше създаването им, те са заплаха за устоите на правотата държава.

5

Анонимен

преди 3 години

Функцията на въпросният спецсъд е да е маша в ръцете на управляващите. До момента е оправдал: Прокопиев, Трайков и Дянков за делото за EVN, Злaтко Баретата по делото за разпространение на наркотици, прекрати проверката за записите на Тиквата, Евгени Крусев за ремонта на Графа, Трактора по делото "Октопод" и така нататък и така нататък.

4

Анонимен

преди 3 години

Булонката на пеевски от гешовия род, щяла да сезира европейската прокуратура заради кюлчетата и евраците в шкафчинциту на банкянския тупань, дето дрон му жужи в спалнята.

3

изнервен

преди 3 години

Глупос.тите и безумията, които сътвори този парламент само за 20 дни са чудовищни. Добре, че си отиде, иначе не знам докъде щеше да се стигне.

2

Анонимен

преди 3 години

А прокуратурата ще сезира ли европейските институции за погазването на свободата на словото и нивото на корупция поставяща ни на челно място в ЕС?

1

Анонимен

преди 3 години

Оооо, тия дето нищо не правят и заради тях страдат толкова българи, седнали да се жалят. Ами то и тях ако ги няма ще е по-добре. Всички престъпници си ходят на свобода и тероризират хората благодарение на тях. Едно най-просто неправомерно уволнение се точи 5 г.,това при работещо правосъдие не може да е повече от 1 г.