17

Онакива ми ти работи

преди 2 години

До Такива ми ти работи: "И в Турция основната ваксина е Sinopharm, а Спутник не е одобрена за ползване като ненадеждна !"?Напротив, руската ваксина Спутник V вече е одобрена. Стара ти е информацията.

16

Анонимен

преди 2 години

С тая ваксина пее ваксинират европейския парламент безплатно че е много ефикасна ,и китайците нямат вирус )

15

любознателен

преди 2 години

Моя въпрос е- защо след като всички ваксини са одобрени само за спешни случаи, назорват да набоцкат всички хора на планетата? И не подбират средства .

14

любознателен

преди 2 години

До Малък въпросАми що не отговориш ти на въпроса си?Моето предположение е, че защото китайския етиопец не я е одобрил

13

Анонимен

преди 2 години

Китайско ли е, не ми го хвали.

12

Малък въпрос

преди 2 години

Ха,ха,ха спешно одобрили китайската ваксина а от руската страх ги тресе.Ама,че лицемери.Ама защо руската ваксина не искат да я ползват дори руснаците ?!

11

Такива ми ти работи

преди 2 години

И в Турция основната ваксина е Sinopharm, а Спутник не е одобрена за ползване като ненадеждна !

10

Слава на Русия

преди 2 години

Само Спутник V

9

Ами те така

преди 2 години

Ами в Сърбия основно се ваксинират със Sinopharm ( 90 % ) и малко Спутник ( 2% ) колкото да върви пропагандата за Спутник !

8

Pipi

преди 2 години

Китайско производство не ми го хвали! Ваксини пъ Али Експрес ще ни карат да слагаме. Основна съставка криле от прилеп или някой подобен специалитет.

7

Бай Ставри

преди 2 години

Самите китайци си признават, че тяхната едва покрива минималните изисквания за 50% ефикасност. Вчера мина новината, че Сейшелските острови, които са най-ваксиниранта страна в света, с над 62% покритие на населението, имат бум на коронавирус. Защо - защото са ваксинирали хората точно с китайски ваксини. Разбирай китайски бооклуци. Не стига че изтровиха света с тоя вирус, ами ти продават и ментета ваксини. Пълен бойкот, изолация и съд за китай и гадните им комyнисти.

6

Анонимен

преди 2 години

Правят се ваксини за няколко месеца одобряват се на пожар, обаче да съм им вярвал, че няма да ми докарат някое сериозно заболяване. Не мерсище рискувам да се заразя с грипчето.

5

Чичо

преди 2 години

Ха,ха,ха спешно одобрили китайската ваксина а от руската страх ги тресе.Ама,че лицемери.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анти антиваксърНаистина си е за "браво"!Ваксините са мега бизнес.Китайците са наясно без съмнение и вече може би са готови със следващиятвирус.За ваксината също.Оле... абдалър

3

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 2 години

Това всъщност е най-безопасната от всички ваксини - класическа, от убит вирус, без РНК и ГМО вирусни вектори. Такъв тип ваксини всички вече сме си слагали

2

Анонимен

преди 2 години

От всички ваксини, тази е най-съмнителна. Работи ли изобщо

1

Анонимен

преди 2 години

А СЗО не одобри ли и АЗ. Малко вървяла в комплект с автоимунно заболяване, Хъкъл-Бери или както и да му беше там името.Скоро.одобрението на СЗО няма да струва и цената на хартията на която е написано.