81

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на гологлавия шоумен!

80

Анонимен

преди 3 години

Абе тези нищо не свършиха, а ще вземат заплати....и аз искам в следващия парламент. Правя партия и търся работници за парламента. :)) Изисквания-никакви!:) Дори и маската не е задължителна. Възрастови ограничения няма:)

79

Анонимен

преди 3 години

Т.е. направиха едно нищо,че и по- зле! И сега на следващите избори, когато резултата няма да е съществено различен, отиваме на какво? На по-следващи? Какво предвижда конституцията?

78

Анонимен

преди 3 години

Аз си работим частно, ако клиентът ми е доволен взимам пари, ако съм направил боклyк не ми плащат. Тези в парламента какво ще получат?

77

Анонимен

преди 3 години

И за 23 дни ще вземат ли заплата, ако да, колко? Питам щото аз съм работник, взимам каквото изработим!

76

Анонимен

преди 3 години

До ТонкаЗнаех си че си ***, което безрезервно се продава, но да продадеш така Севдето и Вожда не очаквах :)))

75

Вейхайвей

преди 3 години

До и те такаДа, обаче в трудовата книжка поне ще пише Народен представител.

74

Анонимен

преди 3 години

Супер яки лафове в тоя парламент. Днес Десислава Атанасова вкара още един:" г-н Тошко говори от името на греб.. "

73

Финансист

преди 3 години

Значи не трябва да получат заплати !!!!!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Много як парламент! Такова шоу гледах всяка сутрин, безценно! Наесен пак!

71

Анонимен

преди 3 години

Не я гледай 73 Защото,едва ли разбираш нещо,от случващото се до сега И сега! Ти си просто сляп уви! -:((( Много българи бяха,през изминалите 12 г,че и повече! Просто замълчи,щом не разбираш днешната "политика" на един стар вълк единак,като Борисов!

70

Анонимен

преди 3 години

Коментара ми е 74. Моля младите Бойкофилчета,бродещи из нета по всяко време,Далеч от коментара ми! То вие освен дедо си Борисов,в краткият си " политически" живите.Друг не знаете! Нищо лично деца! Колкото и минуса да ми кликнете,не променят нещата и фактите,които са против др Борисов!-:) Подвеждате се сами и връстниците ви!-:(((( Помнещ българин мутрата след 1989 г.Не гласува повече за него!-:((((

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлави Трифонов ще вземе ли депутатска заплата, като не е стъпвал в НС?той може вече да е взел китката от свръхдоза. Някой виждал ли го е жив от преди изборите?

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези за 1 месец свършиха повече работа отколкото гербавите за 4 години!я кажи поне една работа, която са свършили чалгопитеците

67

Анонимен

преди 3 години

До 73 Ако пак гласуваш за Борисов мутрата,едва ли ще има разлика!-:((( Но ако имаш нагласата,да ти е все едно кой ще е на власт,стига да си добре,и нещата се развиват по естествен път и начин.То ще гласуваш за промяната в политическото статукво!-:) Схващаш ли ми мисълта?! 31 г " преход" от социализъм към демокрация Стигат!!!!!-:)

66

българин

преди 3 години

Това народно събрание ,ще се запомни с няколко неща.Промени правилата за гласуване! За честни избори и невъзможност,да се купуват гласове,който и да организира изборите!-:) Изхвърли др Борисов борчето от власт,За винаги!-:) И показа на простолюдието,че тези партии,които са на власт ,като БСП, ГЕРБ групировката на бившето борче,и ДПС,се притесняват,че паричките от нашите данъци,от 1 левче,ги унижава като депутати и вкупом скочиха срещу ИТН?! Гласувай спокойно българино! Измами няма вече!

65

Анонимен

преди 3 години

Тези за 1 месец свършиха повече работа отколкото гербавите за 4 години!

64

Анонимен

преди 3 години

Това беше най-успешното НС, което за напред ще бъде като школа за следващите Народни събрания. Ще поживеете и ще видите.

63

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов ще вземе ли депутатска заплата, като не е стъпвал в НС?

62

izh

преди 3 години

Изкудкудякали счетоводителки от соца, гръмко кръстени от платената журналистика като ИКОНОМИСТИ. Е, с памперси, но от нашите. Гръмогласни защитници на награбеното през Прехода. Е, трябва да пазим имота на нашите, щото те дават хляба и кокалчето. За цвят малограмотна креслива чалга плюс костинбродската адвокатка. Е, вземаха поне по една заплата плюс бонусите за това-онова. Апетита идва с яденето. Сега остава да гадаем червения бизнес какви решения ще вземе за следващия Парламент