8

Бизнес за милиарди

преди 3 години

"РЕДКИ" странични ефекти, които са достатъчно чести за да ги наречем просто "ефекти": Анафилактичен шок, неврологични проблеми, тромбоза, парализа, спонтанен аборт, тежки обриви. Извод - ползите превишават. А ползите? - може да се заразиш, може да предаваш, може да боледуваш тежко, може да умреш. Всичко това е проверено при хиляди и хиляди "ваксинирани" по света.

7

Анонимен

преди 3 години

До АсанРядко съм срещал по-нищожен и долнопробен опит за хумор от твоя. Затова пък си настойчив.

6

Анонимен

преди 3 години

Към "редките" усложнения с тромбоза добавяме и "редки" усложнения на нервната система, с което шансовете да получиш "рядко" усложнение нарастват.Отговорът на ботовете от ЕМА ще е както винаги "ползите надвишават рисковете", след което ще продължат да прикриват и другите "редки" усложнения за които още не знаем.

5

Асан

преди 3 години

До Съгласен съмИ язе глеам дека ни не ръсът!Оти шъ ми изгори доматету!

4

Асан

преди 3 години

До Сплескан натовецА така брато! Нема вирусе! Кажи им на тиа да тъ не карът да съ ванцинирвъш!Язе съм дирил кърона вирус и *** не намерих!Шъ съ ванцинирвъм сал аку ми платът!

3

Съгласен съм

преди 3 години

С теб! Много ме радва факта,че вече 2-3дена не ни ръсят самолети!!! Господа,всички , не е полезно нито едното,нито другото за нас! Ай живи и здрави всички и благословени! Лека вечер !

2

Анонимен

преди 3 години

Изумително невероятно редки "състояния", резултат от прилагането на експерименталните нетествани псевдоваксини. Които са абсолютно безвредни безопасни. Предстоят още открития на "състояния" , всяко от които ще бъде многомного рядко, и след няколко години може и 50-60% от прободените да имат свое собствено многорядко състояние.

1

Сплескан натовец

преди 3 години

ваксините са био-оръжия за скопяване и намаляване на популацията,това което никой не засяга е какви са дългострочните вреди,знаем за случаите на умрели и парализирани непосредствено след ваксинации със западните отрови,но това което не се знае е че във течение на времето тези "ваксини" също причиняват ,рак,инфаркти и какво ли още не !Пазете се и предупреждавайте всички,не позволявайте на близките ви да се ваксинирват!