238

А,

преди 3 години

Киро пияндурника от Биг Брадър 2015г.пак ли ще го правите депутат?Ха ха а....

237

Анонимен

преди 3 години

Ами той се оака изцяло като туркофил и сега ще се крие.Продажник ...

236

сигурно

преди 3 години

То нали много изработи в този парламент, та и в другия да ходи.Пусна си марионетките да се излагат с просто**тията си, извлякоха лични облаги, пука им за народа. Няма да имат край такива,никога.

235

Анонимен

преди 3 години

Слави , по пътя на Доган ,Пеевски, Борисов един ден не стъпи в Парламента. Влага пари и си избира депутати послушници на които може да промени мнението по десет пъти на ден.

234

Кукувиче гнездо

преди 3 години

Досега сякаш гледахме хора избягали от лудницата, които са нахлули в Парламента и всеки луд с номера си. Време е на 11 юли да им сложат усмирителните ризи и да им бият успокоителните, че и ние да се успокоим.

233

Анонимен

преди 3 години

Кука ми на пура.

232

Анонимен

преди 3 години

Дано тая по.мия ИТН да отиде в канала откъдето изпълзя и никога да не избираме подобно НОВО. Просперитета, народе пр.ост не е в новото, той е в можещото. Младите да си опичат акъла !!! Ако не могат да мислят - да си стоят в къщи на 11 юли. Само ГЕРБ

231

Ганю пулев

преди 3 години

Ама те и на избори ли искат да ходят?Боже свещенна простота

230

Пенсионер

преди 3 години

Само ГЕРБ!!!другото е мутри и чалгари

229

Бунгар

преди 3 години

Станислав Трифонов и да не е в листите няма да е голяма загуба. Проблема е,че има доста непросветен народ който гласува за такива като него,дето искат,а не могат.За всички простотии ще си платим солено.За да оцениш един човек дали е стойностен се изисква акъл.Много народ с ниско цивилизационно ниво и непросветеност гласува против себе си и държавата,като си мисли,че така прави промяна.Но промяната не винаги може да е към по добро,както се очертава сега.Дано се вразумим..

228

Живков

преди 3 години

Слави за Тея неща се изискват топки, сине мой. Ти чист такива нямаш. Не ставаш.

227

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Славчооо!

226

Анонимен

преди 3 години

Със слави и неговата смешна партия всичко е ясно, нито могат нито искат а се оказаха и страхливци. Въпроса е защо тези хорица миещи коли, чинии или боядисващи стени от чужбина избраха това "нещо"? Вярват на приказките още или какво?

225

Анонимен

преди 3 години

само герб. останалите мутри вън

224

Истукан

преди 3 години

До ПантератаНито едните стават, нито другите. Трябва да се търси нещо друго или да се създаде нещо ново.

223

Пантерата

преди 3 години

Дано ГЕРБ и патриотите направят правителство, че тия за 1 седмица нанесоха повече щети от всички други! И не се точете много, защото от Турция ще си изберат парламента след неадекватната и напълно диверсионна промяна в ИК.

222

РоРо

преди 3 години

Единствената болест на славчо е алчността!!!Иначе е полуграмотен,злобен и незадоволен чичка,който е обсебен от жалката си особа

221

Анонимен

преди 3 години

Без слави чалгаря тази партия ще съществува точно 5 минути. Има 3 члена - чалгаря, Тошко африкански и Борат

220

Анонимен

преди 3 години

На първо място да е бабата Мика Зайкова! Тази жена е на 79 г. и ако иска да помага да стои отвън и да отстъпи мястото на млад човек. Вие спомняте ли си спящата баба Цола в парламента от Тошовото време или ще го връщаме пак?!

219

Слави

преди 3 години

е тежко болен -физически (съчувствам му) и психически. Последното му даде възможност да излъже много наивници.Кой е по-болен? - лъжецът, или повярвалите?